15

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

استقبال تماشاگران از نمایش «میاندار باران»
نمایش «میاندار باران» به کارگردانی محمد رضا مداحیان با استقبال فراوان مخاطبان مواجه شده است.

    به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل بنیاد رودکی, نمایش میاندار باران به مناسبت ایام فاطمیه (س) در حالی از 15 فروردین اجرای خود را آغاز نموده که در طی این چند اجرا تالار وحدت مملواز تماشاگران و علاقمندانی است که حتی به صورت ایستاده از این نمایش دیدن می کنند.دراین نمایش بازیگرانی چون محمد علی ساربان, علی استادی, محمدرضا مداحیان, مجید  خضری, پژمان کاشفی و رضا راد  به ایفای نقش می پردازند.                                             

نمایش میاندار باران کاری از گروه فرهنگی هنری  تراب  با مشارکت موسسه  هومان هنر و همچنین با همکاری بنیاد رودکی تا 28 فروردین هر شب ساعت 20 در تالار وحدت اجرا می شود.    

 

«میاندار باران» ویژه هنرمندان
 
نمایش «میاندار باران» شنبه 24 فروردین ویژه هنرمندان روی صحنه می رود. 
به گزارش روابط عمومی تالار وحدت، محمدرضا مداحیان کارگردان این اثر اعلام کرد: باتوجه به استقبال گسترده تماشاگران از «میاندار باران» برآن شدیم که روز شنبه مصادف با شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) اجرایی ویژه هنرمندان روی صحنه ببریم. 
گفتنی است، این نمایش تا 30 فروردین هرشب ساعت 20 در تالار وحدت روی صحنه می رود. از عوامل این نمایش می توان از محمدرضا مداحیان (نویسنده و کارگردان)، حمید نیلی (تهیه کننده)، محمدعلی ساربان، علی استادی، محمدرضا مداحیان، مجید خضری، پژمان کاشفی و رضا داد (بازیگران)، علی براتی (طراح حرکت)، علیرضا مهران (طراح صحنه)، بهرنگ قدرتی (آهنگساز)، منوچهر رحیمی (طراح نور) و سعید نقدزاده (مدیرتولید) نام برد.
 
 
 
نمایش«سلام جوجو» به روی صحنه رفت
نمایش شاد و موزیکال «سلام جوجو» به نویسندگی وکارگردانی فهیمه و سیما میرزا حسینی در فرهنگسرای فردوس به روی صحنه رفت.

به گزارش روابط عمومی فرهنگسرای فردوس، نمایش شاد و موزیکال «سلام جوجو» از  17 فروردین تا 5 اردیبهشت ماه ساعت 18 در فرهنگسرای فردوس ویژه کودکان اجرا می‌شود.این نمایش ماجرای یک طوطی است که دوست ندارد جوجه ششمی به دنیا بیاید در همین حین راکون پیر با جوجه صحبت می کند و با  گفتن از زیبایی های این دنیا او را راضی می کند تا جوجه به دنیا بیاید. جوجه از تخم بیرون می آید و همراه راکون پیر به تماشای جهان  می رود تا اینکه ماجراهایی را در ادامه بوجود می آورد.

از عوامل این نمایش می توان به سیما ، سعیده و سمانه میرزا حسینی (بازیگردانندگان عروسک ها)، سعیده میرزا حسینی(آهنگساز)، علی تابع امام(طراح صحنه) ، سیما و سمانه میرزا حسینی (طراحی و ساخت عروسک ها)نام برد.

علاقه مندان جهت دیدن این نمایش می توانند همه روزه ساعت 18به فرهنگسرای فردوس واقع  در فلکه دوم صادقیه بلوار فردوس بعد از چهارراه مخابرات مراجعه نمایند.

همچنین این نمایش صبح ها ویژه مهد کودک ها و مدارس اجرا می شود و شماره تلفن 44081039 جهت رزرو نمایش در نظر گرفته شده است.

 

------------

اجرای اپرای لیلی و مجنون به زبان آذری به کارگردانی بهروز غریب پور
اپرای لیلی و مجنون به زبان آذری توسط گروه تئاتر عروسکی آران اجرا می شود.

اپرای لیلی و مجنون به کارگردانی بهروز غریب پور و نوشته آهنگساز نامدار آذربایجانی عزیز حاجی بیّف  به زبان آذری از تیر ماه در تالار فردوسی اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد رودکی،  گروه عروسکی آران که از اردیبهشت ماه رپرتوار سالانه را با اجرای اولین اثر خود اپرای مولوی آغاز خواهد کرد،  در نیمه رپرتوار جدیدترین اثرشان که اپرای لیلی و مجنون است را  در تیر ماه روی صحنه می برد.

بهروز غریب پورکارگردان اپرای لیلی و محنون   در خصوص چگونگی تولید و اجرای آن به  روابط عمومی بنیاد رودکی گفت:

من از زمان تشکیل گروه تئاتر عروسکی آران به دفعات به فکر  اجرای اپرای لیلی و مجنون بودم.

این اپرا اولین بار توسط عزیز حاجی بیّف آهنگساز نامدار آذربایجانی در سال 1908 نوشته شده و چه در زمان حیات خودش و چه پس از آن بارها اجرا شده است.  اما وجود  نقاط ضعفی در این اجراها باعث شده  که این اثر بی نظیر تا کنون بین المللی نشود. من طی ماههای بهمن و اسفند 91  وهمچنین از شروع سال جدید با همکاری امیر بهزاد آهنگساز همکارمان  در گروه تئاتر عروسکی آران موسیقی این اثر را برای اجرای صحنه ای آماده کرده ایم ومراحل طراحی لباس و ساخت عروسکها را نیز تا حد زیادی پیش برده ایم که انشاءالله تا  تیر ماه نیز به مرحله اجرا در تالار فردوسی آماده کنیم.

بهروز غریب پوردر خصوص زبان این اثر گفت : لیلی ومجنون  به زبان آذری اجرا می شود و برای تمام فارسی زبانهایی که اثر بی نظیر نظامی گنجوی را خوانده اند و همچنین برای تمامی آذری زبانهای ایرانی قابل فهم خواهد بود و توضیحاتی در بروشور برنامه نیز ارائه داده خواهد شد و بنا براین  هیچ مخاطبی از نظر درک موضوع مشکلی نخواهد داشت.

همانگونه که می دانید ما پیش از این اپرای مکبث را به زبان ایتالیایی که یک زبان ارو پایی بود اجرا کردیم ولی از نظر انتقال موضوع مشکلی نداشتیم چه رسد به اینکه اپرایی به زبان آذری اجرا کنیم که مملو از واژه های فارسی است و از نظر موسیقایی آنقدر برای همه قابل فهم و ضمنا لذت بخش است که زبان حداقل مشکل ما خواهد بود .  آنچه که من بدنبالش هستم رسیدن به بالا ترین  حد تصویری شدن نمایش است که بی شک زبان تصویر و زبان موسیقی  پدید آورنده یک فصل مشترک عمیق با مخاطب است که باید به آن برسیم.

کارگردان اپرای  لیلی و مجنون در ادامه گفت :

بنیاد رودکی همچون سالهای گذشته در سایر تولیدات این گروه با تخصیص محل ساخت دکور, سالن تمرین, ساخت عروسکها, اجراها و سایر حمایتهای دیگر از تولید این اثر نیز همکاری و حمایت کرده است اما هنوز اسپانسر مالی نداریم و  بیشتر اتکای من بر اساس قابلیت ها و تلاشهای گروه بوده ولی  برای تولید چنین اثرهایی وجود یک اسپانسر ضروری است.

وی در خصوص همکاری و تلاش اعضای گروه آران گفت:تمامی اعضای گروه تئاتر عروسکی آران در این اثر حضور و فعالیت دارند که از آنجمله می توان به  علی پاکدست و مریم اقبالی، به عنوان (طراح و ساخت عروسکها)، هنگامه سازش، (دستیار)، ییلاق بیگی، (ساخت دکور) و مونا کیانی فر  مراحل دوخت لباس را بر عهده دارند.

کارگردانی، طراحی و  دراماتورژی این اثر نیز به عهده خود من و تنظیم موسیقی برای اجرای صحنه ای هم توسط امیر بهزاد انجام می شود.

این کارگردان بنام تئاتر عروسکی در خاتمه از چگونگی و زمان آغاز رپرتوارنیز توضیحاتی ارائه داد و افزود: از روز اول اردیبهشت ماه اپرای مولوی را اجرا می کنیم . فعلا بیست اجرا در نظر گرفته ایم  چرا که  قرار است برای  اجرای  اپرای   حافظ به دوبی برویم و اگر سفر به هر دلیلی انجام نشود مولوی را بیش از این تعداد اجرا خواهیم کرد.و پس از آن بر اساس زمان بندی که کرده ایم سایر اپراها از جمله  رستم وسهراب، مکبث،حا فظ و عاشورا را اجرا خواهیم کرد.

قطعاً طی این سالها تماشاگران ثابت تالارفردوسی و بسیاری از تماشاگرانی که از طریق شبکه های مجازی طرفدار مولوی شده اند مکررا از ما خواسته اند که مولوی را دوباره روی صحنه بیاوریم. بنابراین این انتخاب هم بر اساس تقاضاهای مکرر تماشاگران و هم بر اساس تصمیم گیری خود من است، امیدوارم با این حرکت دوباره نشان بدهیم که چقدر خواسته مردم برایمان مهم است.

 

-------------

 

تخفیف دانشجویی برای «قرارداد با مرگ»
 

نمایش‌های «ایرانشهر» با تخفیف‌ دانشجویی اجرا می‌شوند.
به گزارش روابط عمومی تماشاخانه ایرانشهر، نمایش «قرارداد با مرگ » نوشته‌ اسلاومیر مروژک به کارگردانی داریوش مودبیان از دوشنبه 19 فروردین ماه با تخفیف 25درصد اجرا می‌شود. این نمایش که در شرایط عادی با قیمت بلیت 20 هزار تومان روی صحنه می‌رود، برای دانشجویان در طول هفته (یکشنبه تا چهارشنبه ) با تخفیف ویژه دانشجویی به قیمت 15 هزار تومان خواهد بود. بر اساس این گزارش، نمایش مذکور هر روز از ساعت 21 در تالار استاد سمندریان به نویسندگی اسلاومیر مروژک و کارگردانی داریوش مودبیان با بازی کورش سلیمانی و داریوش مودبیان اجرا می شود. عوامل این نمایش نیز عبارتند از : دستیاران کارگردان: محمد خداوردی و سحر عبداللهی، روابط عمومی: ارشام مودبیان و سهیلا غفاری راد، طراحی لباس، صحنه و دکور: رحیمه صباحی و طراح پوستر و بروشور: مجید توکلی.

 

 

اجرای «کاراگاهان مدرسه» از 25 فروردین
 
نمایش «کارآگاهان مدرسه» اجرای عمومی خود را از 25 فروردین ماه در تالار اندیشه‌ حوزه هنری پی‌خواهد گرفت.
به گزارش ایران تئاتر، نمایش «کارآگاهان مدرسه» مختص طیف سنی نوجوانان، نوشته‌ سید حسین فدایی حسین و به کارگردانی مجید امیری از اسفندماه سال گذشته، در نوبت صبح، در تالار اندیشه حوزه هنری اجرای عمومی خود را آغاز کرد که با توجه به استقبال مدارس از این نمایش؛ اجرای این اثر در فروردین و اردیبهشت‌ماه سال جاری نیز ادامه خواهد داشت.
مجید امیری، کارگردان «کارآگاهان مدرسه» ، پیش از این در مورد قصه این اثر گفته ‌بود: نمایش «کاراگاهان مدرسه» حکایت 4 دانش‌آموزی را تعریف می‌کند که روحیه‌ کارآگاهی دارند و با توجه به گمشدن اشیائی در کلاس و ظن حضور یک دزد در مدرسه، به تکاپو برای به دام انداختن سارق می‌افتند. در همین راستا و برای پیش‌برد نمایش از مشارکت تماشاگران نیز استفاده می‌شود که می‌توان گفت به نوعی از تکنیک‌های تئاتر شورایی نیز در اجرای این نمایش بهره برده‌ایم. وی در مورد طیف سنی مخاطبان نمایش خود گفت: این نمایش مختص نوجوانان مقطع راهنمایی و دبیرستان است و سعی کرده‌ایم به نوع فکر و احساس و دغدغه‌ مخاطب خود توجه ویژه‌ای داشته باشیم و هیچ مولفه‌ کودکانه‌ای را به کار نگیریم؛ چیزی که در کشور ما چندان مسبوق به سابقه نیست. گفتنی است نمایش «کاراگاهان مدرسه» نوشته‌ سید حسین فدایی حسین و به کارگردانی مجید امیری، هر روز ویژه مدارس در نوبت صبح در تالار اندیشه حوزه هنری روی صحنه می‌رود. تالار اندیشه در ساختمان مرکزی حوزه هنری به نشانی خیابان سمیه‌، نرسیده به تقاطع حافظ، واقع است.
 
---------------
علی عطشانی «نیرنگ های اسکاپن» روی صحنه می برد
 

نمایش «نیرنگ های اسکاپن» نوشته‌ مولیر و کار علی عطشانی از اواخر فروردین ماه در فرهنگسرای ارسباران (هنر) روی صحنه می‌رود .
به گزارش ایسنا، این نمایش که اولین تجربه کارگردانی علی عطشانی است از 26 فروردین تا 13اردیبهشت روی صحنه می‌رود. در این اثر نمایشی بازیگرانی همچون مهرداد خانی‌،‌مهدی میراکبری،‌ علیرضا امینی‌، دانیال بیات و امیر حاجی به ایفای نقش می‌پردازند. ربابه امیری به عنوان طراح صحنه ‌، امیر آتشانی به عنوان دراماتورژ و عبدا... آتشانی به عنوان آهنگساز با اجرای این نمایش همکاری دارند. نمایش «نیرنگ های اسکاپن» در تاریخ یاد شده راس ساعت 19:30  در فرهنگسرای ارسباران (هنر) روی صحنه می‌رود

 

 

میزبانی برج میلاد از نمایش «دنیای جورواجور...»
 

برج میلاد تهران با شروع سال نو فعالیت‌ تئاتری‌اش را از سرمی‌گیرد و از روز 26 فرودین ماه میزبان نمایش «دنیای جورواجور جوراب جفتک جون» می‌شود.
به گزارش ایسنا، این نمایش به نویسندگی و کارگردانی حامد زحمت‌کش و ویژه گروه سنی کودک و نوجوان روی صحنه می‌رود.
این اثر نمایشی در خلال اردوی یک روزه دانش‌آموزی که یکی از برنامه‌های فرهنگی برج میلاد است روی صحنه می‌رود و دانش‌آموزان شرکت‌کننده در این اردو در جریان بازدید از برج میلاد به تماشای این نمایش می‌نشینند. نمایش «دنیای جورواجور...» درباره‌ استفاده از وسایل بازیافتی است که هر روز صبح از ساعت 9 در سه نوبت 35 دقیقه‌ای اجرا می‌شود. نمایش «دنیای جورواجور...» با بازی شراره ‌طیار، سینا رستگاری و شیما عرب اجرا می‌شود. طراحی و ساخت عروسک های این نمایش را طاهره بشیر برعهده دارد. امیرحسین انصافی به عنوان آهنگساز و امیرحسین پارسا به عنوان دستیار کارگردان با اجرای این اثر نمایشی همکاری دارند. نمایش «دنیای جورواجور...» از 26 فروردین تا نیمه اردیبهشت در برج میلاد اجرا می‌شود.

 

 

آخرین مهلت ارسال آثار به بخش پژوهش جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران
 

شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران تا 25 فروردین ماه جاری پذیرای پژوهش های دانشگاهیان برای رقابت در بخش جایزه استاد دکتر فرهاد ناظر زاده کرمانی است.
به گزارش ستاد خبری شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، این بخش که با هدف حمایت از پژوهش های دانشگاهی ، شناسایی و معرفی پژوهشگران برتر و تولید و ارائه ی آثار پژوهشی اساتید و دانشجویان شکل گرفته در دو رده دانشجویان و اساتید برگزار می شود.
مقالات رسیده به این بخش نباید پیش از این در قالب کتاب ، مقاله و یا به هر نحو دیگری منتشر شده باشد. متقاضیان باید پژوهش خود را در سه نسخه حداکثر در ۲۰ صفحه ۴A همراه با فایل اثردر محیط word بر روی لوح فشرده ، تا تاریخ 25 فروردین ماه به دبیرخانه ارسال کنند.
برگزیدگان این بخش در مراسم اختتامیه معرفی و جایزه استاد ناظرزاده کرمانی را دریافت می کنند.گفتنی است، مهلت ارسال آثار به بخش نمایشنامه خوانی نیز روز 25 فروردین به پایان می رسد. این بخش نیز در دو عنوان تالیفات دانشجویی و مرور نمایشنامه های استاد ناظر زاده کرمانی برگزار می شود. 
شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران از 14 اردیبهشت 1392 در تهران برگزار می شود.

 

 

----------------

نشست خبری نمایش «راکب» امروز برگزار می شود
 

نشست خبری گروه اجرایی نمایش «راکب» چهارشنبه 21 فروردین در سالن کنفرانس مجموعه تئاتر شهر برگزار می شود.
به گزارش ایران تئاتر از روابط عمومی مجموعه تئاترشهر، در این نشست خبری که ساعت 10:30 صبح تاریخ یاد شده در سالن کنفرانس مجموعه تئاتر شهر برگزار می شود، کوروش زارعی کارگردان این اثر نمایشی به سوالات خبرنگاران پاسخ خواهد داد. گفتنی است، نمایش «راکب» از  پنجشنبه 22 فروردین درتالار چهارسو تئاترشهر میزبان علاقه مندان تئاتر است.

 

 

اجرای «مخمل آبی» پسیانی،بزودی
«مخمل آبی» برای حضور در تالار شمس سازمان کشورهای فارسی زبان آماده اجرا می شود.

به گزارش روابط عمومی نمایش، «مخمل آبی» کاری از گروه تئاتر «بازی» نوشته محمد چرمشیر به طراحی و کارگردانی آتیلا پسیانی پس از تائید بازبینی در تالار شمس روی صحنه می رود.

مخمل آبی اولین اجرای تالار شمس به حساب می آید که در آن آتیلا پسیانی، فاطمه نقوی، ستاره پسیانی و خسرو پسیانی به عنوان بازیگر حضور دارند.همچنین آتیلا پسیانی طراحی صحنه و لباس این نمایش را خود بر عهده دارد.از دیگر عوامل این نمایش می توان به حضور آنکیدو دارش طراحی، ساخت و مهندسی صدا و تصویر، مهرنوش طیبی طراح گریم، امیر حسین دوانی برنامه ریز و دستیار کارگردان، پدرام تنعمی طراح پوستر و بروشور، امین یزدانی نژاد مدیر صحنه، نیما نظری نیا دستیار طراح صحنه و لباس، مرتضی سعیدی دستیار گریم، حمید جبلی، سالار سالاری، مولا شاهسواری عکاس، آویده آور امور بین الملل و ایلیا شمس به عنوان روابط عمومی اشاره کرد.

«مخمل آبی» پس از گذراندن مراحل تمرین و بازبینی در تالار شمس سازمان کشورهای فارسی زبان واقع در تهران، خیابان موحد دانش(اقدسیه)، کوچه نیلوفر، پلاک 3، سازمان کشورهای فارسی زبان در اردیبهشت ماه 92 روی صحنه خواهد رفت.

 

نخستین رپرتوار نمایشنامه خوانی در تالار حافظ
نخستین رپرتوار نمایشنامه خوانی به دبیری وحید نفر و حمایت بنیاد رودکی از اردیبهشت در تالار حافظ برگزار می شود.

این رپرتوار که برای اولین بار درتالار حافظ برگزار می شود روزهای شنبه هر هفته از ساعت 18:30 با حضور هنرمندان تئاتر و علاقمندان صورت می گیرد و در پایان این رپرتوار سالانه که تا حدودی جنبه رقابتی نیز دارد،  نمایش نامه برگزیده درتالار حافظ روی صحنه خواهد رفت.تاکنون هنرمندانی چون  ایمان افشاریان, شیوا ابراهیمی, خیر ا.. تقیانی و  روح ا.. جعفری جهت حضور در این رپرتوار ابراز تمایل کرده اند.رپرتوار نمایشنامه خوانی به دبیری وحید نفر از اردیبهشت  در تالار حافظ اجرا می شود.

 

 

-------------------

بازگشت مجدد «درباره ال اي» به تماشاخانه پارين
نمایش«درباره ال اي» که در اواخر سال ۱۳۹۱ اجرا و با استقبال مخاطبین روبرو شده بود، با تغیيراتي مجددا در این تماشاخانه روی صحنه می رود.

این نمایش که امیررضا طلاچیان تحریر کرده و کارگردانی آن به عهده بهزاد مرتضوی است، از پنجشنبه ۲۲ فروردین  تماشاخانه به روی صحنه می رود. بهزاد مرتضوی در مهرماه سال گذشته نیز نمایش یک تنبیه باشکوه را در تالار حافظ روی صحنه برده بود.

بهزاد مرتضوي، طراح و كارگردان اين نمايش در اين رابطه گفت:بعد از پايان دور اول اجراي نمايش تماسهاي بسياري داشتيم كه خواستار ديدن نمايش بودند. بنابراين وقتي مرده شور، نمايش بعدي اين تماشاخانه، توسط مركز هنرهاي نمايشي مردود اعلام شد، تصميم گرفتيم تا مجددا نمايش را با ايجاد تغييراتي روي صحنه ببريم.

این نمایش کمیک که برداشتی ست آزاد از داستان خانواده نیک اختر اثر ایرج پزشکزاد، زیر نظر و با مشورت امید سهرابی نگاشته شده است. درباره اِل اِی داستان خانواده ای ایرانی است که از زمان جنگ ایران و عراق به لس آنجلس کوچ کرده و در آنجا سکنی گزیده اند. ماجرا از جایی آغاز می شود که منزل این خانواده به دلیل بدهکاری به بانک آمریکا، در خطر حراج قرار گرفته و در همین اوضاع است که دوست چهل ساله پدر خانواده برای معالجه به آنجا می رود. چالش این خانواده برای رفع مشکلاتشان و تلاش میهمان آنها برای بازگشتشان به ایران ماجراهایی ایجاد می کند و …

دیگر عوامل این نمایش بدین شرح هستند: بازیگران: حمید احمدی، شادی اسد پور، راد پورجبار، مهسا انجدانی، لاچین دربندی و بهزاد مرتضوی، دستیاران کارگردان: سپیده حاتمی، علی خرسند ، طراح گریم: افسانه قلی زاده، طراح و انتخاب لباس: بهاره مرتضوی، مسئول فنی: مهران زاغری، عکاس: سارا ساسانی، مسئول نور: علی خرسند، دستیار تهیه: سپیده حاتمی، مدیر تولید: پویا نعمت الهی و تهیه کننده سامان بیرقی.

درباره  ال ا ي هر روز به جز شنبه ها ساعت 20.30 در تماشاخانه پارين واقع در خيابان ولي عصر، بعد از پارك وي، خيابان شهيد فلاحي(زعفرانيه)، نبش پرزين بغدادي، موزه زمان روي صحنه مي رود. علاقمندان به تهیه بلیط این نمایش می توانند برای خرید اینترنتی به سایت www.tiwall.com مراجعه یا جهت رزرو با شماره تلفن ۲۲۱۸۲۹۵۲ تماس حاصل کنند.

 

---------------

«بوی بهشت» در اردبیل روی صحنه می رود
 
 
به مناسبت ایام فاطمیه نمایش مذهبی «بوی بهشت» نخستین کار واحد نمایش حوزه هنری استان اردبیل در سال 92 در فرهنگسرای سوم خرداد روی صحنه می رود.
به گزارش ایران تئاتر از روابط عمومی حوزه هنری استان اردبیل، این نمایش نوشته علی حسن زاده و کارگردانی محبوب شکرزاده کاری ازگروه تئاتر«سایا» با حمایت حوزه هنری استان اردبیل، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری اردبیل و انجمن نمایش استان از 21 تا 23 فروردین در فرهنگسرای سوم خرداد اجرا می شود. نمایش «بوی بهشت» به بررسی زندگی اویس قرنی یکی از اصحاب نزدیک پیامبر اسلام (ص) با رویکردی به شناخت شخصیت پیامبر اسلام(ص) می پردازد.

 

اجرای «یادگار غربت غمگین» در ایام سوگواری
 
نمایش «یادگار غربت غمگین» به مناسبت ایام فاطمیه و با نگاهی ویژه به مظلومیت مردم بحرین در فرهنگ سرای اندیشه روی صحنه خواهد رفت.
به گزارش روابط عمومی فرهنگ سرای اندیشه، نمایش  «یادگار غربت غمگین» به مناسبت ایام فاطمیه و با نگاهی ویژه به مظلومیت مردم بحرین از 22 تا 26 فروردین ماه 1392 ساعت 18 در سالن آمفی تئاتر فرهنگ سرای اندیشه توسط گروه فرهنگی هنری «راوی» و به کارگردانی محسن انصاری برگزار خواهد شد.
گروه فرهنگی و هنری «راوی» متشکل از تعدادی دانشجو و طلبه جوان است، که از سال 1386 پا به عرصه تئاتر ارزشی و آیینی گذاشته و در تلاش است تا با تمام توان اندک خود در این راه قدم بگذارد تا بتواند گوشه ای از زیبایی های ارزش های دینی و انقلاب اسلامی را به نمایش درآورد.
محسن انصاری نویسندگی و کارگردانی این اثر را بر عهده دارد و محمد حسین جعفری، عمران علی ریاحی، محمد علی زحمتکش، رضا سرخه ای، سجاد محمودی، رضا بهرامی، حسین اسدی و محمد النصراوی در نمایش «یادگار غربت غمگین» نقش آفرینی می کنند.
نمایش «یادگار غربت غمگین» از سوی فرهنگ سرای اندیشه با مشارکت سازمان بسیج شهرداری تهران و گروه فرهنگی هنری راوی برگزار خواهد شد.
فرهنگ سرای اندیشه در خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، روبروی باشگاه پیام، بوستان شهید منفرد نیاکی(اندیشه) واقع است.
 
------------
معرفی دبیر اجرایی جشنواره تئاتر خیابانی خلیج فارس
 
 
طی حکمی از سوی سیداحسان قاضی‌زاده دبیر جشنواره تئاتر خیابانی خلیج فارس، سعید زمانیان به عنوان دبیر اجرایی این جشنواره منصوب شد.
به گزارش ایران تئاتر از ستاد خبری نخستین جشنواره تئاتر خیابانی خلیج فارس، سیداحسان قاضی‌زاده دبیر جشنواره تئاتر خیابانی خلیج فارس طی حکمی سعید زمانیان را به عنوان دبیر اجرایی این جشنواره منصوب کرد.
در این حکم آمده است:
برادر ارجمند جناب آقای سعید زمانیان
امروز در سطح جهان بیشترین استفاده از فرهنگ و هنر علیه ارزش های والای بشری، اعتقادات انسانی و ادیانی آسمانی صورت می‌گیرد در این شرایط اصحاب فرهنگ و هنر کشور باید جوانان تازه‌ کار در عرصه هنر را مورد حمایت مادی و معنوی قرار دهند و آنان را به ایستادگی استقلال و سخن گفتن از حقایق به زبان هنر تشویق کنند. (حضرت ‌آیت‌ا... خامنه‌ای)
نظر به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس که شامل عرضه آثار فرهنگی و هنری در گستره ملی و عرضه آثار هنرمندان نمایشی کشور می‌باشد با توجه به ضرورت اجرای جشنواره موضوعی تئاتر خیابانی در خور خلیج فارس و فرهنگ و هنر اسلامی و ایرانی و غنا بخشیدن به محتوای و برنامه‌ها، بدین وسیله جناب عالی را به عنوان «دبیر اجرایی جشنواره موضوعی تئاتر خیابانی خلیج فارس» منصوب می‌نمایم.
امید است با تلاش و پیگیری جنابعالی و همکاری سایر اعضاء جشنواره اهداف و وظایف این جشنواره را به خوبی جامه عمل بپوشانید.
نخستین جشنواره سراسری تئاتر خیابانی خلیج فارس از 21 تا 28 اردیبهشت ماه به دبیری سیداحسان قاضی‌زاده در تهران برگزار می‌شود.
 
--------------
سیروس همتی «مرز» را روی صحنه می برد
 
سیروس همتی کارگردان و نویسنده تئاتر گفت: نمایش «مرز» را اواخر اردیبهشت ماه در تئاتر شهر به صحنه خواهم آورد.
سیروس همتی نویسنده و کارگردان تئاتر  در گفت‌و‌گو با فارس گفت : بعد از نمایش «ح دو چشم» که تقریبا سه سال پیش در تالار سایه روی صحنه بردم، گروه تئاتر «مانی» نتوانست به کارگردانی بنده کاری را به صحنه ببرد.
وی ادامه داد: بعد از ارائه 7 متن برای اجرا بالاخره نمایشنامه «مرز» توانست در شورای هنری تئاتر شهر، شورای نظارت و شورای حمایت به تصویب برسد البته اصلاحاتی را شورای نظارت اعمال کرده که من نیز آن‌ها را پذیرفته‌ام. این نمایشنامه نزدیک به سال پیش تمرینات لازم را انجام داد، اما نتوانست اجرا شود، حال خوشحالم که این اثر با همان ترکیب قرار است که اردیبهشت ماه یا خرداد در تئاتر شهر اجرا شود. کارگردان نمایش «ما سه نفر بودیم» اضافه کرد: سالن اجرا کارگاه نمایش است و حتی پیشنهاد شورای حمایت و شورای هنری تئاتر شهر برای اجرای این اثر تالار سایه است. امیدوارم با درایتی که مدیر تئاتر شهر دارد این اثر در تالار سایه اجرا گردد زیرا گیشه کارگاه نمایش آنچنان نیست که بتواند دست بازیگران را پس از سه سال بگیرد. همتی با بیان اینکه نمایشنامه «مرز» افراز در مجموعه «مجلس برادر کشی» به چاپ رسیده است، گفت: قربان نجفی، مرتضی آقا حسینی، علی یعقوبی‌زاده، اتابک نادری و نادیا فرجی در این نمایش به عنوان بازیگر حضور دارند البته خودم نیز نقش کوتاهی در این اثر داشتم که برای اجرای عمومی آن را حذف خواهم کرد.

 

 

----------------

«لامپ» تالار حافظ روشن می شود!
 
نمایش«لامپ» نوشته و کارگردانی سیاوش پاکراه که با پایانی انتخابی از طرف تماشاگران به اتمام می رسد قرارست از 29 اردیبهشت ماه مهمان تالار حافظ شود.
سیاوش پاکراه نویسنده و کارگردان این نمایش که پیش از این در جشنواره سی و یکم تئاتر فجر روی صحنه رفته است، درباره اجرای این اثر نمایشی به مهر گفت: نمایش «لامپ» قرارست از 29 اردیبهشت تا 10 خرداد ماه در تالار حافظ روی صحنه برود. در تمرینات مجدد این نمایش برخی نقاط ضعف را که در اجرای جشنواره اجتناب‌ناپذیر بود برطرف کرده‌ایم، اما در نهایت این نمایش تغییر خاصی نسبت به اجرای جشنواره نداشته است.
وی ادامه داد: پایان‌‌بندی نیز به همان شکل برگزار می‌شود؛ به این شکل که «لامپ» یک پایان پرامید و یک پایان ناامیدکننده دارد که تماشاگر براساس آنچه در نمایش می‌بیند، سرنوشت شخصیت‌ها را با توجه به این دو پایان انتخاب می‌کند. دکور این نمایش پیش از جشنواره تئاتر فجر ساخته شده و در واقع الاکلنگی 8 متری است که مثل کرین عمل می‌کند و قابلیت چرخش 360 درجه‌ای دارد.
پاکراه توضیح داد: همچنین قرارست نمایش «سیزده» نوشته خودم و کارگردانی روزبه سجادی‌حسینی نیز که در جشنواره فجر با بازی همایون ارشادی و آنا نعمتی اجرا شده بود به زودی روی صحنه می‌رود. به جز این نمایش نیز نمایش «رکوییم برای شاهزاده یا تریو بدون هماهنگی» بازهم نوشته خودم و کارگردانی روزبه سجادی حسینی قرار است نیمه دوم سال در تالار حافظ روی صحنه برود.
وی ادامه داد: این نمایش در پشت‌صحنه تئاتر می‌گذرد. سه بازیگر مطرح تئاتر که سی سال است با هم در یک تئاتر کار می کنند یک ساعت قبل از اجرای آخرین نمایش‌شان «هملت» ، مسائل و اتفاقاتی بین‌شان رد و بدل می شود که پرده از بسیاری رویدادها در سی سال گذشته بر می‌دارد به شکلی که دیگر حاضر نیستند یکدیگر را تحمل کنند.
سیاوش پاکراه نمایشنامه «لامپ» را به همراه وحید نفر، محسن رستگار و امیرحسین دوانی به شکل کارگاهی آماده کرده است. در نمایش «لامپ» زمین نابود شده و از کل هستی تنها دو انسان باقی مانده‌اند که یکی از آنها در یک وان حمام است و دیگری در یک آسانسور. هر کدام از آن ها زندگی را برای خود می سازد و به تنهایی ادامه می دهد تا در نقطه ای این دو شخص به یکدیگر برخورد می کنند...
عوامل اجرایی این نمایش عبارتند از وحید نفر، محسن رستگار و خیام وقار کاشانی بازیگر، امیرحسین دوانی طراح لباس، نور و صحنه، آنکیدو دارش آهنگساز.

 

وبلاگ انجمن سینمایی , تخصصی فیلم فا...
ما را در سایت وبلاگ انجمن سینمایی , تخصصی فیلم فا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : فیلم فا filmfa بازدید : 657 تاريخ : شنبه 24 فروردين 1392 ساعت: 1:25