16

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

 

ارديبهشت در شمال كشور كليد مي‌خورد
حميد لولايي، «بجنب دير شد»!
  تصويربرداري فيلم تلويزيوني كمدي اجتماعي «بجنب دير شد» بزودي در شمال كشور آغاز خواهد شد.
تله‌فيلم «بجنب دير شد» با بازي حميد لولايي 12 ارديبهشت در شمال كشور كليد مي‌خورد و 70 درصد از آن در رشت و بندر انزلي و بقيه بخش‌ها در تهران تصويربرداري خواهد شد. در اين تله‌فيلم به كارگرداني مهدي فارغي، بازي ساعد هدايتي و احمد پورمخبر نيز تاكنون قطعي شده و انتخاب ساير بازيگران ادامه دارد.
لولايي در اين تله‌فيلم نقش مردي به نام منصور ملك را بر عهده دارد كه مدير يك شبكه خدماتي و نظافتي است. روزي سرقت از خانه يكي از مشتريان اين شركت و گم شدن تعدادي از اشياي گرانبها، منصور را گرفتار دردسر بزرگي مي‌كند تا اينكه انگشت اتهام به سوي جواني به نام كيوان گرفته مي‌شود. كيوان برادر محبوبه خانم، زني كه پيشتر مورد علاقه منصور بوده و دختر دايي اوست، به تازگي از زندان آزاد شده و قصد دارد با انتخاب شغلي مناسب، ازدواج كند، اما ...
نويسنده اين تله‌فيلم فرهاد پاك‌سرشت، مدير توليد و برنامه‌ريز سياوش ستاري، مدير تصويربرداري رضا قوام‌پور، منشي صحنه و دستيار كارگردان آذر تجلي، طراح گريم علي كاظمي و مدير تداركات اسماعيل حاجتي است.

 

-------------------

«دونده» به مقصد رسيد
تصويربرداري «دونده» به پايان رسيد.
تصويربرداري فيلم تلويزيوني «دونده» به كارگرداني اصغر هاشمي طي ماه گذشته در شهر شيراز به پايان رسيده و هم اكنون مراحل فني آن در حال انجام است. تصويربرداري به طور كامل در شيراز انجام شده و طي چند روز آينده گروه با تدوينگر نيز به توافق مي رسند. پيش از اين قرار بود فيلم در ايام نوروز روي آنتن برود كه با توجه به طولاني شدن زمان توليد اين امر ميسر نشد. رضا رويگري، هومن سيدي، خاطره حاتمي، هوشنگ حريرچيان، سيروس همتي و هومن خدادوست بازيگران اصلي اين تله‌فيلم هستند. «دونده» داستان زندگي بهرام، مردي ساده، خوش باور و بسيار خانواده دوست را روايت مي كند كه پس از گذشت سه سال از ازدواجش مي خواهد همسرش گيسو را با اتومبيلي كه با مشكلات فراوان خريده است به ماه عسل ببرد. وقوع يك حادثه غيرمنتظره كه منجر به تعويض ماشين او مي شود سرنوشت سفر را دچار تغييرات فاحشي مي كند و...
ساير عوامل اصلي پروژه عبارتند از: تهيه كننده: بهروز مفيد، مدير تصويربرداري: مسعود كراني، دستيار اول كارگردان و برنامه ريز: سامان تفرشي، صدابردار: امير نوبخت، طراح صحنه و لباس: حسن نانكلي، طراح گريم: آرش كشن فلاح، عكاس: سامان تفرشي.

 

--------------------

پخش «کوچه رهایی» در شب شهادت
: تله فیلم «کوچه رهایی» در مراحل پایانی تصویربرداری قرار دارد.
تصویربرداری فیلم تلویزیونی «کوچه رهایی» به کارگردانی سیدمحسن یوسفی از دوم فروردین در تهران آغاز شده و هم اکنون روزهای پایانی تولید را پشت سر می گذراند. فیلمنامه این تله فیلم توسط امیر بوالی نوشته شده که داستان جوانی را روایت می کند که برای تامین هزینه عمل خواهرش به هر دری می زند و نتیجه نمی گیرد. در همین حال نادر که یکی از همسایگان امیر بوده در جریان این موضوع قرار می گیرد و به او پیشنهاد می دهد که برای تهیه این مبلغ به دزدی بروند و از کسی که سالیان سال نزول خواری می کرده این مبلغ را بدزدند اما... این تله فیلم توسط مهدی علینقی پور برای گروه فیلم های تلویزیونی شبکه سوم سیما برای پخش در روز شنبه هفته آینده و به مناسبت شهادت حضرت فاطمه(س) تولید می شود.
رحیم نوروزی، شهرام ابراهیمی، حسن جوهرچی، اکبر دانیالی، مینا نوروزی، ساقی زینتی، محمد عمرانی و... (به همراه هنرمند خردسال) هستی علمی فرد بازیگران اصلی این تله فیلم هستند.
سایر عوامل اصلی پروژه عبارتند از: مدیر تصویربرداری: احمد گودرزی، مدیر برنامه ریزی و تولید: محمد عفراوی، مدیر صدابرداری: فراز عباسی، تدوین: مهدی مهرنیا، طراح صحنه و لباس: قاسم مربی، طراح چهره پردازی: آرمین اسماعیلی، دستیار اول کارگردان: حمید عزوجی، موسیقی: محمدمهدی گورنگی، مدیر تدارکات: مهدی منیری، مشاور تولید: فاطمه حیدری، عکاس: پریسا ایمان پور، صداگذاری و میکس: مهدی اکبریان پور، مدیر صحنه: سعید مربی.

 

------------------

تله فيلمي با موضوع دانش آموزان گرفتار در آتش
محمدعلي طالبي «ترانه مردي كه لب نداشت» را تمام كرد
 
تصويربرداري «ترانه مردي كه لب نداشت» به پايان رسيد.
  تصويربرداري فيلم تلويزيوني «ترانه مردي كه لب نداشت» به نويسندگي و كارگرداني محمدعلي طالبي به تازگي به پايان رسيده و هم اكنون مراحل فني آن در حال انجام است. هم اكنون تدوين توسط خود طالبي در حال انجام است و محمود موسوي نژاد صداگذاري را برعهده دارد. بهزاد رفيعي، معصومه ميرحسيني، نسرين بابايي، مهدي متكي، عفت جمالي پور، مهدي فرمند، منيره حسين زاده و... بازيگران اصلي اين تله‌فيلم هستند.
«ترانه مردي كه لب نداشت» داستان مرحوم حسن اميدزاده معلم مدرسه اي در استان گيلان را روايت مي كند كه براي نجات جان دانش آموزان گرفتار در آتش، دست به كاري مي زند كه بعدها باعث شد نام او در دنيا به معلم فداكار معروف شود. مرحوم اميدزاده، سال ها از جراحات وارده بر اثر اين حادثه در رنج بود و در آخر نيمه دوم سال 91 به ديدار حضرت حق شتافت.
ساير عوامل اصلي اين پروژه عبارتند از: تهيه كننده: جواد قلي زاده، مدير تصويربرداري: هاشم موسوي، دستيار اول كارگردان و برنامه ريز: بهزاد رفيعي، طراح صحنه و لباس: مرتضي پورحيدري، طراح گريم: عليرضا خورشيد، صدابردار: مهدي اكبريان، مدير توليد: محمد دهقان، دستيار توليد: محمد نديمي، مدير تداركات: حسن تواضعي، منشي صحنه: مليحه كوروش زاده، جلوه هاي ويژه ميداني: ايمان كرميان.

 

------------

 

ایرج راد: تلاش خود را برای برگزاری مناسب مراسم روز جهانی تئاتر به کار می گیریم
 

مدیرعامل خانه تئاتر گفت: امیدواریم تا پایان هفته تمامی انجمن های خانه تئاتر برنامه های خود را برای برگزاری مراسم روز جهانی تئاتر ارائه دهند.
ایرج راد در گفت و گو با ایران تئاتر گفت: طبق معمول هر سال به مناسبت روز جهانی تئاتر به مدت یک هفته از 7 تا 14 اردیبهشت ماه جشن روز جهانی تئاتر را در خانه تئاتر برگزار خواهیم کرد. وی ادامه داد: در آخرین جلساتی که داشتیم برخی از انجمن ها برنامه های خود را اعلام کرده اند و به زودی نیز مابقی انجمن ها هم برنامه های خود را که برای روز جهانی تئاتر در نظر گرفته اند، اعلام خواهند کرد. راد با اشاره به وجود مشکلات مالی خانه تئاتر، گفت: از بودجه سال گذشته مان که 200 میلیون تومان بود، 120 میلیون تومان را دریافت کرده ایم و اکنون در بخش هایی بدهکار هستیم، با این حال تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت تا مراسم به نحو احسن برگزار شود.

 

 

یدا... آقاعباسی: جشنواره تئاتر دانشگاهی ویترین آثار دانشجویان است
 
یدا... آقاعباسی، استاد دانشگاه و مترجم تئاتر می‌گوید: بخش پژوهش (چاپ کتاب و ارائه مقاله) به هدف جشنواره تئاتر دانشگاهی نزدیک است به هر اندازه کتاب، پژوهش ومقاله بیشترباشد جشنواره علمی و پایه ای تربرگزار می شود.
به گزارش ستادخبری شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاهی ایران، آقاعباسی جشنواره تئاتر دانشگاهی را جشنی نمایشی دانست و توضیح داد: دانشجویان نیروهای پرتحرک و آرمان خواهی هستند و می توانند بخش های مهم جشنواره را به عهده بگیرند. ویژگی آرمان خواهی در دانشجویان بالا است. مترجم کتاب «بازنگری در بازیگری» با این توضیح که با برگزاری جشنواره تئاتر دانشگاهی موافقم، ولی نه به شکل مسابقه، گفت: دانشجویان در سنی هستند که نیازی به جایزه بردن ندارند. شاید اگر جشنواره در این مرحله به شکل مسابقه ای نباشد بهتر باشد. وی جشنواره تئاتر دانشگاهی را ویترینی برای نشان دادن آثار دانشجویان دانست و افزود: در دانشگاهها باید تئاتری باشد که جشن آن را بگیرند و تئاتر دانشجویی فقط محدود به چند روز نباشد و در طول سال فعال باشد. مترجم کتاب «نظریه صحنه مدرن» تئاتر را محل تمرین، آمادگی، شناخت و آزمایشگاه زندگی دانست و ادامه داد: محدود کردن تئاتر و جشنواره در چند روز هدف هنر تئاتر را تامین نمی کند، تاثیری هم که باید داشته باشد ندارد. باید در طول سال هر هفته و هر ماه دانشجویان این امکان را داشته باشند و برای همکلاسی های خود نمایش اجرا کنند. کارگردان نمایش «چهار صندوق» بخش پژوهش (چاپ کتاب و ارائه مقاله) را به هدف جشنواره تئاتر دانشگاهی نزدیک دانست و اضافه کرد: وقتی کتابی تهیه می شود در طول سال همه از آن استفاده می کنند. کتاب، پژوهش و مقاله هر چه بیشتر باشد جشنواره را علمی و پایه ای تر می کند و کمبودهای این رویداد تکمیل می شود. وی آشنا نبودن دانشجویان با تئاتر، عدم آگاهی بین مخاطبان و مسوولان و کمبود مربی باسواد و دلسوز که دانشجویان زیر نظر او فعالیت کنند را سه حلقه مفقوده تئاتر دانشگاهی دانست.
 
----------------
 
در مراسم زنگ افتتاح نمایش «سه گانه اورنگ»
جمشید مشایخی: هنرمندان جوان امید را به مردم منتقل کنند
  علی رستگار: جمشید مشایخی پیشکسوت عرصه بازیگری ساعت 19 دوشنبه 19 فروردین با حضور در تماشاخانه ایرانشهر زنگ افتتاح نمایش «سه گانه اورنگ» به کارگردانی محمد حاتمی را به صدا درآورد.
زنگ مراسم آغازین اجراهای نمایش «سه گانه اورنگ» به کارگردانی محمد حاتمی دوشنبه شب 19 فروردین توسط جمشید مشایخی بازیگر پیشکسوت عرصه تئاتر، تلویزیون و سینمای ایران سه بار نواخته شد و این اثر صحنه ای به طور رسمی اجراهای خود را در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر آغاز کرد. 
جمشید مشایخی در این مراسم پشت تریبون قرار گرفت و گفت: جوانان هنرمند این مملکت، معلمان من هستند. همیشه گفته ام از خطاها و اشتباهات من پند بگیرید. من هیچ کاری نکرده ام که به خاطر آن اینجا بایستم و برای شما صحبت کنم. استادان من جوانان مستعد تئاتری هستند که با تلاش هایشان به من آموزش می دهند. 
مشایخی جوانان هنرمند ایران را به امیدواری دعوت کرد و گفت: دلم می خواهد جوانان این مملکت همیشه امید داشته باشند و آن را به مردم منتقل کنند. 
این هنرمند با ذکر بیتی از حافظ ادامه داد: زمانی بود که خودم ناامید شده بودم و مرتکب اشتباه شدم، در حالی که باید می ایستادم. با این همه، امیدوارم مردم ایران از واقعیت به حقیقت برسند. 
پس از صحبت های مشایخی، محمد حاتمی کارگردان نمایش «سه گانه اورنگ» ضمن تشکر از حاضران گفت: هیجان امشب من به خاطر شروع اجراهای نمایشم نیست،بلکه به خاطر حضور شماست و افتخار می کنم که امشب در خدمت شما هستم.  نمایش ما فقط با حمایت دکتر مجید سرسنگی روی صحنه می رود. 
مجیدسرسنگی رییس تماشاخانه ایرانشهر در ادامه این مراسم گفت: از حضور هنرمندان و استادان حاضر تشکر می کنم، به ویژه از استاد مشایخی که افتخار دادند و زنگ اجرای آغازین نمایش «سه گانه اورنگ» را به صدا درآوردند. 
سرسنگی افزود: «سه گانه اورنگ» سومین نمایشی ست که در سومین شب پیاپی در تماشاخانه ایرانشهر با برگزاری مراسم زنگ افتتاح اجرایش را آغاز می کند. خوشبختانه نویسندگان این نمایش ایرانی هستند. ضرورت دارد که توجه بیشتری به متون ایرانی داشته باشیم. 
رییس تماشاخانه ایرانشهر در همین رابطه ادامه داد: یکی از راه های برون رفت تئاتر کشور از وضعیت کنونی، اجرای نمایشنامه های ایرانی است، هرچند این موضوع مشکلات خاص خودش را دارد. ما باید در این حوزه سعه صدر داشته و آزاداندیش باشیم. باید اجازه دهیم تفکرات نویسندگان جوان ایرانی روی صحنه جان بگیرد. بسیار باعث خوشحالی است که امشب نوشته ای از 3 نویسنده خوب ایرانی را روی صحنه می بینیم. 
پس از صحبت های سرسنگی، جمشید مشایخی زنگ افتتاح نمایش «سه گانه اورنگ» را به صدا درآورد. 
مهدی هاشمی، ناصر هاشمی، نورا هاشمی، حسین پاکدل، علیرضا نادری، مهدی نادری، نیما نادری، قطب الدین صادقی، محمد امیر یاراحمدی، بهزاد فراهانی، خسرو احمدی، پریدخت عابدین نژاد، علیرضا محمدی، جمشید گرگین، رضا فیاضی، وحید نفر، یارتا یاران، علیرضا اوسیوند  و حمیرا ریاضی از چهره های حاضر در این مراسم بودند. نیما کرمی نیز اجرای این برنامه را به عهده داشت. 
«سه گانه اورنگ» نمایشی اپیزودیک نوشته علیرضا نادری، محمد امیر یاراحمدی و نیما نادری و به کارگردانی محمد حاتمی است که هر شب ساعت 19 به مدت 80 دقیقه در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می رود. 
«سه گانه اورنگ» درباره سه شخصیت در زمان و مکان مختلف است که سرنوشت زمان حال خود را روایت می کنند. 
وبلاگ انجمن سینمایی , تخصصی فیلم فا...
ما را در سایت وبلاگ انجمن سینمایی , تخصصی فیلم فا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : فیلم فا filmfa بازدید : 485 تاريخ : شنبه 24 فروردين 1392 ساعت: 1:29