5

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

احمدرضا درویش: اکران رستاخیز در انتظار تصمیم نهایی سرمایه‌گذاران است
 
 
احمدرضا درویش اعلام کرد زمان اکران فیلم سینمایی رستاخیز به تصمیم نهایی سرمایه‌گذاران و تهیه‌کننده این فیلم سینمایی بستگی دارد.
اين کارگردان سینما در گفتگو با مهر با بیان این مطلب که طبق آخرین اخبار اعلام شده رستاخیز مدت‌هاست که آماده نمایش است، گفت: در حال حاضر تهیه کنندگان این فیلم سینمایی مشغول برنامه‌ریزی برای اکران هستند و هنوز نمی‌توانم خبر قطعی‌ای درباره زمان اکران این فیلم سینمایی بدهم؛ چراکه من هم اطلاعات دقیقی از برنامه‌ریزی تهیه‌کنندگان در این‌باره ندارم.
وی در پاسخ به این پرسش که پیشنهاد وی برای زمان اکران فیلم سینمایی رستاخیز چیست؟ توضیح داد: هر فیلمسازی آرزو دارد فیلمی که می‌سازد، به خوبی دیده شود. اینکه رستاخیز در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآید و یا در اکران عمومی چندان فرقی ندارد، مهم این است که بتوان آن را به بهترین نحو نمایش داد.

 

«برلین 7-» براي اكران عمومي دوبله مي‌شود
 
تهیه کننده فیلم سینمایی «برلین 7-» از آغاز مرحله دوبله این فیلم و برنامه‌ریزی برای اکران پائیزی خبر داد.
سیامک پورشریف در گفت‌وگو با فارس در خصوص زمان اکران «برلین 7-» گفت: در حال حاضر بدنبال شروع مقدمات دوبله فیلم به زبان فارسی هستیم و قصد داریم در یک زمان بندی مناسبی فیلم را با دوبله مناسبی برای اكران داخلی آماده کنیم.
وی افزود: با پایان مرحله دوبله مقدمات اکران فیلم را فراهم خواهیم کرد به اعتقاد من بهترین زمان برای اکران «برلین 7-» فصل پائیز است و برای اکران در این فصل تلاش خواهیم کرد.
تهیه کننده فیلم سینمایی «برلین 7-» همچنین در خصوص اکران خارجی این فیلم گفت: با چندین پخش کننده برای اکران خارجی فیلم رایزنی شده است که اولویت ما اکران فیلم در کشورهای اروپایی است اما پخش کنندگان اروپایی عمدتا به دنبال حق پخش کامل خارجی فیلم هستند که همین موضوع توافق نهایی را مقداری سخت می‌کند.
این فیلم زندگی چند مهاجر از کشورهای مختلف‌ و آدم‌هایی که زندگی‌ تازه‌ای را در برلین جست‌وجو می‌کنند، روایت می‌کند.
در«برلین 7-» بازیگرانی چون تام بیشاپ،‌کارولین ایشهورن‌،دنیس یسیل بیچر،‌ سمیر فوکس‌،حلیما ایلتر،‌ مسعود رایگان و مصطفی زمانی به ایفای نقش می‌پردازند. عوامل دیگر جدیدترین ساخته‌ی رامتین لوافی عبارتند از: فیلمنامه نویس:محمدرضا گوهری، مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی، صدابردار:بهمن اردلان، چهره‌پرداز:هایکو اشمیت و مینا قریشی، طراح صحنه:ماکس مورمن، طراحان لباس:بتینا وایس و هما جعفری، جلوه‌های ویژه میدانی: رولاند تروپ، تدوین: مصطفی خرقه‌پوش ، صداگذاری: محمد رضا دلپاک، موسیقی: حامد ثابت.
رامتین لوافی در کارنامه‌ هنری‌اش ساخت فیلم‌های چون «آرام باش و تا هفت بشمار»‌، مستند «شاید فردا»،‌«هدرسه»،‌«باد در خاموشی خاک»،«پشت آن تپه برفی»،«کوتاه باد فقط در آسمان نمی‌وزد»،«جاده»،«یک دو سه چهار» را دارد.
 
---------------
مدیر سینما شکوفه: ده نمکی اقتصاددان سینماست !
 
 
مسعود ده نمکی با آثار قابل قبول خود به فریاد صنعت سینما می رسد.
امیر قطبی مدیر سینما شکوفه، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص فروش فیلم ها در اکران نوروزی گفت: فیلم سینمایی رسوایی ساخته مسعود  ده نمکی فروش خوبی داشته و با استقبال مخاطبان روبرو شده است.  وی افزود: رسوایی در طول اکران خود حدود یک میلیون و نیم تومان در سینما شکوفه فروش داشته است. قطبی در خصوص اکران نوروز 92 اظهار داشت: فیلم رسوایی هر چند با توجه به حاشیه های وجود به فروشی خوبی دست پیدا کرد چرا که تنها کارگردانی است که به دلیل حاشیه های موجود دوست و دشمن برای تماشای فیلمش می روند. وی در این باره ادامه داد: تمام خانواده ها افراد مذهبی، جوان، سالمند فیلم رسوایی را تماشا می‌کنند و از تماشای آن احساس رضایت دارد چرا که از مسائل دینی و مذهبی را به طوری ساخته که هم از آن راضی هستند.  قطبیبیان کرد: فردی مانند ده نمکی کارگردانی است که از لحاظ اقتصادی برای سینما مفید بوده و به فریاد این صنعت می رسند.

 

«مشتی اسماعیل» به آمریکا رفت
 
مستند «مشتی اسماعیل» به جشنواره بین‌المللی «پالم استرینگ» معتبرترین جشنواره مستند آمریکا راه یافت و قرار است، در این مدت دو بار اکران شود.
مهدی زمانپور کیاسری در گفت‌وگو با فارس از راه‌یافتن مستند «مشتی اسماعیل» به جشنواره بین‌المللی «پالم اسپرینگ» در آمریکا خبر داد. وی افزود: جشنواره «پالم استرینگ» آمریکا در ایمیلی که برای من ارسال کرده عنوان کرده است که این مستند برای حضور در این جشنواره انتخاب شده است. این کارگردان مستند کشورمان تصریح کرد: این جشنواره، معتبرترین جشنواره مستند امریکاست که از روز گذشته آغاز و به مدت 7 روز ادامه خواهد داشت و مستند «مشتی اسماعیل» دو بار در این مدت اکران خواهد شد.

 

-----------------------------

«گهواره ای برای مادر» نجیب، باارزش‌های والای انسانی
مجتبی رحماندوست*

 

خدا را شکر می‌کنم که پس از مدت‌ها چشمم به یک فیلم ارزشمند روشن شد. فیلمی خوش ساخت با میزانسن‌های جذاب و حساب شده با ریتمی مناسب، آرامش بخش و احیاگر فضای ذهنی سال‌های اول انقلاب. فیلمی طبیعی، دلی و انسانی که بیننده را به فطرت خودش بازمی‌گرداند، فیلمی نجیب و ارزشمند که جای دیدن دارد. تاکنون مشکل این بوده که خیلی فیلم‌ها را نمی‌شود، همراه خانواده دید و این فیلم، فیلمی است که همراه خانواده دیدن آن توصیه می‌شود. فیلمی با سوژه‌ای انسانی و بین‌المللی، سوژه‌ای که در هر مکتب و مرامی ارزشمند است، یعنی سوژه مادر. فیلمی که برای اولین بار نماز در آن جایگاه ویژه‌ای دارد و دغدغه مهم انتخاب پرستار برای مادر است. در این فیلم بازیگر نقش اول که الهام حمیدی است، بازی خوب و متناسب با محتوای فیلم ارائه می‌دهد و با حضورش در فیلم در نقش خانم تحصیلکرده‌ای در روسیه که بعد از آن وارد آموزش‌های حوزوی شده است، زمینه طرح موضوعی به نام حوزه علمیه خواهران را با تصاویر و فضاهای زیبا و مناسب فراهم کرده است. من به کارگردان تیزهوش و زمان شناس این فیلم دیدنی برادرم آقای پناه برخدا رضایی تبریک می‌گویم و کارگردانی «گهواره‌ای برای مادر» را می ستایم. 
*نماینده تهران
 
 
مخالفت سازمان سينمايي ارشاد با اكران « برف روي كاج‌ها»
باني‌فيلم آنلاين: اكران فيلم سينمايي « برف روي كاج‌ها» باز هم به تعويق افتاد .

به گزارش خبرنگار باني فيلم ، در پي ثبت قرار داد فيلم «برف روي كاج‌ها» براي اكران دوم بهار در تازه‌ترين جلسه شوراي صنفي ، گويا اين شورا براي تكذيب ثبت قرار داد اين فيلم تحت فشار قرار گرفته است . 

گفته مي‌شود سازمان سينمايي و حوزه هنري در خصوص اكران نشدن «برف روي كاج‌ها» همسو و همفكر هستند. ظاهرا نزديك بودن زمان اكران «برف روي كاج‌ها» با انتخابات رياست جمهوري يكي از دلايل تعويق نمايش عمومي اين اثر سينمايي است. 
 
اعتراض سازندگان فیلم‌هاي تحریمی به رفتار حوزه هنري
نخستین نشست کارگردانان و تهیه‌کنندگان شش فیلم تحریمی حوزه هنری در سال 92 امروز برگزار می‌شود.
به گزارش ایلنا، در این نشست که باتوجه به اکران قریب‌الوقوع فیلم برف روی کاج‌ها ساخته پیمان معادی به تهیه‌کنندگی کمال ساداتیان برگزار می‌شــود، تهیه‌کنندگان و کارگردانان شش فیلم تحریمی حوزه هنری برنامه‌های کاری خود را برای روشنگری افکار عمومی در سال جاری برنامه‌ریزی خواهند کرد.
گروه سازندگان شش فیلم تحریمی در پی اقدام غیرقانونی و رفتارهای سانسوری حوزه هنری در سال گذشته تشکیل شد و نسبت به این اقدام واکنش نشان داد.
سازندگان این فیلم‌ها سعی کردند با انتشار اطلاعیه و ارائه گفتگوی مطبوعاتی افکار عمومی و علاقمندان سینمای ایران را نسبت به حرکت ضدفرهنـگی روشن سـازند. خوشبختانه مردم نیز با استقبـال از چهـار فیلم اکران شده، پذیرائی ساده (مانی حقیقی)، بی خود و بی‌جهت (عبدالرضا کاهانی)، من همسرش هستم (مصطفی و مرتضی شایسته) و من مادر هستم (فریدون جیرانی – غلامرضا موسوی) عمـلاً واکنش مثبت نشـان دادند. دو فیلم برف روی کاج‌ها (پیمان معادی و جمال ساداتیان) و پل چوبی (مهدی کرم پور و علیرضا سرتیپی) در جدول اکران امسال قرار دارند.
---------------------
 
امانده‌هاي اكران 91 به اكران دوم بهار مي‌آيند
اكران دير هنگام فيلم‌هاي جنجالي
 

 

گروه سينماي ايران- اكران دوم بهار زماني آغاز مي‌شود كه به روزهاي برگزاري انتخابات رياست جمهوري نزديك مي‌شويم. در روزهايي كه تب سياست در جامعه بالا مي‌رود قرار است فيلم‌هايي اكران عمومي شود كه يك سال است در نوبت اكران به سر مي‌برند. بر اساس اعلام سخنگوي شوراي صنفي نمايش، قرارداد اكران فيلم‌هاي «برف روي كاج‌ها» در گروه عصر جديد و به جاي فيلم «قاعده تصادف» و «تلفن همراه رييس جمهور» در گروه آزادي جاي «حوض نقاشي» به ثبت رسيده است. ضمن اينكه اگر اتفاق خاصي رخ ندهد فيلم «پل چوبي» هم در خرداد ماه روي پرده سينماها خواهد آمد.
فصل مشترك «برف روي كاج‌ها»، «تلفن همراه رييس جمهور» و «پل چوبي»، مخالفت با اكرانشان در سال گذشته بود. جالب اينكه هر سه فيلم پروانه نمايش داشتند اما بنا به دلايلي موفق به اكران در سال گذشته نشدند. در واقع تركيب اصلي اكران دوم بهار با شاخص‌ترين جامانده‌هاي اكران 91 شكل مي‌گيرد.
علي سرتيپي: اطمينان دارم «پل چوبي» با استقبال خوبي مواجه مي‌شود
پخش‌كننده فيلم «پل چوبي» گفت: سوژه اين فيلم بسيار نو، بكر و جذاب است.
علي سرتيپي در گفت‌وگو با «باني فيلم» اظهار كرد: از آنجا كه فيلم «پل چوبي» سوژه‌اي نو، بكر و جذاب دارد، فكر نمي‌كنم تأخير يك ساله‌اي كه در اكرانش افتاده لطمه‌اي به ميزان فروش‌اش بزند. در مجموع اطمينان دارم كه فيلم با استقبال خوبي مواجه مي‌شود.
وي در پاسخ به اين سؤال كه اكران همزمان اين فيلم با انتخابات رياست جمهوري به نفع فيلم است يا خير، توضيح داد: بايد كمي جلوتر رويم و ببينيم كه چه شرايطي پيش مي‌آيد. شايد اگر احساس كنيم كه شرايط مناسب نيست اكران فيلم را عقب‌تر بيندازيم، ولي در حال حاضر برنامه‌ريزي‌مان براي اكران در خردادماه است.
محسن علي‌اكبري: «تلفن همراه رييس‌جمهور» مي‌تواند مخاطب را راضي كند
تهيه‌كننده «تلفن همراه رييس‌جمهور» گفت: تأخير در اكران در برخي از فيلم‌ها باعث استقبال بيشتر مخاطبان مي‌شود.
محسن علي‌اكبري در گفت‌وگو با «باني فيلم» بيان داشت: مسلماً هر فيلمي اگر در زمان خودش اكران شود، نو و تازه بودنش باعث مي شود مخاطب از آن لذت ببرد، اما همين تأخير در اكران در برخي ديگر از فيلم‌ها اتفاقاً باعث استقبال بيشتر مخاطبان مي‌گردد. به عنوان مثال فيلم «كتاب قانون» كه بعد از 2 سال تأخير در اكران به فروش بسيار خوبي رسيد. به اعتقاد من «تلفن همراه رييس‌جمهور» قابليت‌هايي دارد كه مي‌تواند مخاطب را راضي كند و بعد از ديدن فيلم مخاطب كاملاً از ديدنش اشباع ‌شود.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا اكران فيلم در آستانه انتخابات به نفع فيلم است يا مشكلاتي براي آن ايجاد مي‌كند، گفت: «تلفن همراه رييس‌جمهور» ارتباطي به آن شكل با انتخابات ندارد. در كل احساس نمي‌كنم فضاي نزديك به انتخابات تأثير مثبت يا منفي بر فيلم داشته باشد.
علي‌اكبري خاطرنشان ساخت: قطعاً فروش خوبي را براي فيلم پيش‌بيني مي‌كنم. چون در غير اين صورت اصلاً آن را در اين زمان اكران نمي‌كردم. به نظرم وقتي مخاطب فيلمي را مي‌بيند كه در آن حرف‌هايي زده مي‌شود كه دوست داشته آنها را شخصاً به زبان بياورد ولي نتوانسته با آن اثر همذات‌پنداري مي‌كند. در مجموع موفقيت خوبي را براي فيلم پيش‌بيني مي‌كنم.
جمال ساداتيان: پيام تأثيرگذاري در «برف روي كاج‌ها» مستتر است 
تهيه‌كننده «برف روي كاج‌ها» گفت: وقتي تأخير در اكران فيلم مي‌افتد، لطمه‌‌هايي به فيلم وارد مي‌شود كه ممكن است ريزش مخاطب هم در پي داشته باشد.
ساداتيان در پاسخ به اين سؤال كه آيا زمان اكران فيلم را كه در آستانه انتخابات است به نفع فيلم مي‌داند يا به ضرر آن، به «باني فيلم» گفت: به نظرم ما توهم داريم كه چه اتفاقي قرار است بيفتد يا نيفتد! «به رنگ ارغوان» هم 5 سال با تأخير اكران شد و همه فكر مي‌كردند اگر اكران شد چه اتفاقي مي‌افتد! در صورتي كه فيلم اكران شود و هيچ اتفاق خاصي نيفتاد، يا فيلم «دايره زنگي» كه يك اكران در جشنواره داشت و بعد از آن خارج‌اش كردند، اما وقتي به اكران عمومي رسيد هيچ اتفاقي براي آن نيفتاد! به نظرم كمي بايد اين توهمات را كنار بگذاريم. بالاخره هر فيلم ظرفيتي دارد و عموماً آدم‌هايي كه به سينما مي‌روند اهل انديشه هستند و نبايد در مورد اين قشر از مخاطبان توهم داشته باشيم كه حالا چه اتفاق خاصي قرار است راه بيندازند! ضمن اينكه اگر اكران فيلم از يك سياست عاقلانه تبعيت كند هيچ واكنش تندي نسبت به آن نخواهيم داشت، همان طور كه تا به حال هم چنين مسئله‌اي نداشتيم.
وي در ادامه بيان داشت: بالاخره وقتي تأخير در اكران فيلم مي‌افتد، يكسري صدمه‌هايي به قصه و فيلم وارد مي‌شود كه ممكن است ريزش مخاطب هم در پي داشته باشد، اما به نظرم وقتي پيام فيلم مطرح مي‌شود، اطلاع‌رساني مي‌تواند مخاطبان خاص فيلم را نسبت به آن بهتر جذب كند. اين اطلاع‌رساني خيلي مؤثر است. ضمن اينكه اين فيلم توانست در جشنواره فجر، منتخب مردم شود و در جشنواره انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران هم به عنوان بهترين فيلم انتخاب گردد و اين امر دليل بر آن است كه «برف روي كاج‌ها» هم مورد توجه نخبگان جامعه قرار گرفته و هم بخش اعظمي از مردم. به نظرم اين ضريب نشان مي‌دهد كه اگر فيلم بتواند از حقوق اجتماعي‌اش برخوردار و، خوب اكران شود و البته دوباره آن محدوديت‌هاي اكراني كه در سال گذشته در بعضي از سينماها مطرح بود، مطرح نشود بسيار خوب ديده خواهد شد.
ساداتيان در خاتمه خاطرنشان ساخت: بالاخره هر اثري كه توليد مي‌شود سازندگانش فكر مي‌كنند با يك رسالتي آن كار را انجام دادند و علاقه‌مند به نوعي زحمت‌شان ديده شود. پيامي كه در «برف روي كاج‌ها» مستتر است مي‌تواند پيام تأثيرگذاري در جامعه باشد و زماني تأثير خودش را نشان دهد كه ديده شود.مسلما وقتي يك اثري ديده نشود تأثير اجتماعي هم نخواهد داشت.
 
------------------------
آرامش در اكران، رونق در گيشه
برخلاف اكران نوروز 91 كه تنش و حاشيه اتفاق‌هاي تلخي را براي سينما رقم زد، در اكران نوروز 92، فيلم‌ها با آرامش اكران شدند و خوب فروختند
آغاز اكران فيلم‌هاي نوروز 91 با شروع جنجال‌ها و حاشيه‌هايي همراه بود كه سينماي ايران را در بقيه ايام سال نيز درگير تنش و جنجال كرد. اتفاقي كه با اعتراض به اكران فيلم‌هاي «خصوصي» و «گشت ارشاد» آغاز شد و از پرده پايين آمدن اين فيلم‌ها، شروعي بر داستان پر حاشيه اكران 91 شد. چند ماه بعد داستان فيلم‌هاي تحريمي حوزه هنري پيش آمد تا سينماي ايران يك سال پر از تنش و حاشيه را سپري كند.
در عوض اكران سال 92 با آرامش آغاز شده و خوشبختانه در فضايي آرام شاهد گيشه پر رونق سينماها نيز بوده‌ايم. نكته‌اي كه نشان داد فيلم‌ها الزاماٌ به واسطه جنجال و حاشيه با استقبال مواجه نمي‌شوند.
علي‌اكبر ثقفي: اتفاق عجيبي رخ نداده است
تهيه‌كننده فيلم «همه چيز براي فروش» گفت: چنين گيشه‌اي براي فيلم‌ها كاملاً طبيعي است و فيلم‌ها بايد به چنين گيشه‌اي دست پيدا كنند اما چون در شرايط طبيعي و نرمال، فيلم‌ها بايد بتوانند مخاطب را به سينماها جذب كنند و چون مدتي است اين اتفاق زياد نمي‌افتد فروش فعلي فيلم‌هاي نوروز، به چشم آمده و انگار اتفاق نامعمولي روي داده.
علي‌اكبر ثقفي در اين زمينه به خبرنگار «باني فيلم» توضيح داد: فيلم‌ها در سينما براي فروش به نمايش در مي‌آيد. وقتي معمولاً فيلم‌ها در سينما با افت گيشه مواجه مي‌شوند، اين فروش فعلي و اين چرخش مالي انگار اتفاق عجيبي است. در صورتي كه اصلاً اين گونه نيست.
وي در ادامه صحبتش در مورد اينكه چه پيش‌بيني از ادامه گيشه اين فيلم‌ها دارد گفت: فيلم‌هاي در حال حاضر ثابت كردند كه پتانسيل فروش خوب را دارند. من فكر مي‌كنم تا پايان اكران هم به گيشه بيشتري دست پيدا مي‌كنند.
سعيد سعدي: همدلي و وحدت اهالي سينما به رونق گيشه كمك كرده است
تهيه‌كننده فيلم «اينجا بدون من» معتقد است: نمايش فيلم‌ها در شروع سال 92 با چينش مناسب و تركيب‌بندي درستي همراه بوده همچنين عدم تنش و درگيري در سينما به انضمام كيفيت خود فيلم‌ها همه و همه دلايلي بوده تا ما شاهد گيشه ميلياردي فيلم‌ها در شروع فصل بهار باشيم.
سعيد سعدي به خبرنگار «باني فيلم» توضيح داد: وقتي درگيري و تنش در سينما نباشد و بين اهالي سينما همدلي و وحدت به وجود بيايد اين خوبي تأثيرش بر مخاطب گذاشته مي‌شود و آنها با استقبال به ديدن فيلم‌ها در سينما مي‌آيند و نتيجه‌اش فروش مطلوب فيلم‌ها مي‌شود.
وي با بيان اينكه هم كيفيت فيلم‌ها در اكران ساختار درستي داشته و هم چينش و تركيب‌بندي فيلم‌ها مناسب بوده گفت: جميع اين دلايل باعث شده كه مخاطبان دوباره به سينما بيايند.
 وي در بخش ديگري از صحبت خود با اشاره به اين مطلب كه گيشه ميلياردي فيلم‌ها در ابتداي سال رونق را تا پايان سال براي سينما به ارمغان مي‌آورد بيان كرد: يك چنين گردش مالي سينماگران را اميدوار به كار در سينما مي‌كند. اميدوارم تا پايان سال 92 شاهد تركيب‌بندي مناسب فيلم‌ها در اكران باشيم و فيلم‌ها با تقسيم‌بندي مناسب به نمايش درآيند تا فروش فيلم‌ها فروش مناسب و معقول هم باشد. 
عليرضا سجادپور: در فضاي آرام سينما روزهاي بهتري را سپري مي‌كند
سيدعليرضا سجادپور معاون سابق رئيس سازمان سينمايي گفت: معمولاً در ايام عيد مجموع فروش فيلم‌ها، مجموع خوبي است. امسال هم يك چنين گيشه‌اي براي فيلم‌ها بدست آمده و اين باعث خوشحالي است.
سجادپور به خبرنگار «باني فيلم» توضيح داد: در دوره اكران فيلم‌ها در سينماها، تركيبي از فيلم‌هاي مختلف نمايش داده مي‌شود كه هر كدام اين فيلم‌ها به فروش خاصي دست پيدا مي‌كنند اما در برآورد و ميزان استقبال مخاطب مجموع فروش فيلم‌ها در دوره اكراني را اگر مدنظر بگيريم ابتداي سال 92 اين مجموع خوب بود. البته باز هم يادآوري مي‌كنم كه مجموع فروش فيلم‌ها در ايام نوروز همواره در ساليان اخير هم قابليت بالا داشته است. 
وي ادامه داد: اميدوارم با تلاش همه اهالي سينما آرامش بر سينماي ايران حاكم باشد سينما براي پيشرفت به آرامش و همكاري همه جانبه سينماگران و دلسوزان اين هنر و صنعت نيازمند است. 
وي همچنين درخصوص پيش‌بيني‌اش از ادامه اكران فيلم‌ها بيان كرد: پيش‌بيني اينكه فيلم‌ها در ادامه اكران چه وضعيتي پيدا مي‌كنند سخت است اما اميدوارم با همكاري همه دست اندركاران و دلسوزان و كمك به مديريت سينما و حفظ آرامش سال خوبي داشته باشيم.
 
-------------
اکران «جابجا» در برنامه دوم نوروز
حسن توکل نیا تهیه کننده فیلم سینمایی «جابجا» از نمایش این فیلم در اکران دوم نوروز خبر داد.

  این تهیه کننده با اشاره به طولانی شدن  زمان اکران  فیلم سینمایی «جابجا» به کارگردانی علی توکل نیا گفت:8 ماه از آماده شدن این فیلم سینمایی برای اکران می گذرد ولی به دلیل مشکلاتی که در شورای پروانه نمایش داشت بالاخره بهمن ماه پروانه نمایش فیلم صادر شد. ایده آل ترین زمان برای اکران فیلمی که مضمون طنز دارد عید نوروز بود که متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

توکل نیا  ادامه داد: با عدم اکران این فیلم در تعطیلات عید نوروز حق فیلم خورده شد و با توجه به نیاز سینمای ایران به اکران فیلمی با فضای کمدی، نمایش این فیلم در نیمه دوم اکران های نوروزی مناسب به نظر می رسد .
او در ادامه درباره فعالیت های آتی خود گفت: اگر فیلم«جابجا» زودتر اکران می شد قطعا پروژه دیگری را در بهار سال جاری آغاز می کردیم اما با این شرایط ساخت فیلم بعدی با تاخیر آغاز خواهد شد. «جابجا» داستان فردی را روایت می کند که به اشتباه با یک فرمانده جنگ  جابجا گرفته می شود و باعث بوجود آمدن اتفاقاتی در زندگی اش می شود. اکبر عبدی، افسانه چهره آزاد، مهران غفوریان مهران رجبی، جواد عزتی،گیتی قاسمی، حمید لولایی، شیوا خسرو مهر، سمانه پاکدل، المیرا عبدی، پریسا رضایی، دانیال مرادی، حسین خوانساری، ناصر گیتی جاه و آرش تاج بازیگران این فیلم هستند.

 

افتتاح پردیس سینمایی سمرقند با سه سالن
پردیس سینمایی «سمرقند» با سه سالن سینمایی بزودی در منطقه جنت آباد افتتاح می‌شود.

محمدرضا فرجی مدیر امور سینماهای ارشاد در گفت و گو با فارس درباره اضافه شدن سالن‌های سینما به ناوگان سینمایی کشور گفت: مجمتع تجاری سینمایی سمرقند با سه سالن سینما و گنجایش حدود 500 صندلی در آینده‌ای نزدیک به ناوگان سینمایی کشور اضافه خواهد شد.

وی در ادامه گفت: ما در غرب تهران با کمبود سالن سینما مواجه بودیم  که خوشبختانه با افتتاح این سه سالن مشکل شهروندان تهران در منطقه غرب تهران و جنت آباد حل خواهد شد. سه سالن این سینما  به سرورهای دیجیتال مجهز خواهند بود و صاحبان سینما تلاش می‌کنند تا سالن را برای اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت ماه آماده بهره‌برداری کنند.

 

0--------------------

 

«استرداد» به دنبال اکران عید فطر
تهیه‌کننده فیلم سینمایی «استرداد» از تلاش بنیاد سینمایی فارابی برای اکران این فیلم در عید سعید فطر خبر داد.

محسن علی‌اکبری در گفت‌وگو با فارس در خصوص زمان اکران فیلم سینمایی «استرداد» گفت: «استرداد» محصول بنیاد سینمایی فارابی است و مسولان فارابی نیز در حال مذاکره با پخش کنندگان مختلف هستند تا این پروژه به بهترین شکل ممکن اکران شود.

تهیه‌کننده بهترین فیلم جشنواره سی‌ویکم فیلم فجر ادامه داد: با توجه به اینکه فیلم در جشنواره مورد استقبال قرار گرفت و حتی توانست سیمرغ بلورین بهترین فیلم را کسب کند مسولان فارابی تمایل دارند تا در بهترین زمان ممکن فیلم روی پرده برود و به همین دلیل اکران عید فطر بهترین زمان برای اکران «استرداد» است.وی همچنین در خصوص اکران بین‌المللی «استرداد» گفت: هنوز در مورد نحوه و شرایط اکران بین‌المللی فیلم تصمیم گیری نشده است چرا که باید پخش کننده داخلی فیلم مشخص شود اما «استرداد» با توجه مضمونش قابلیت اکران جهانی را دارد و این موضوع حتما در دستور کار ما قرار خواهد داشت. فیلم سینمایی «استرداد» به کارگردانی علی غفاری از پروژه‌های فاخر بنیاد سینمایی فارابی است و موضوعی عاشقانه-تاریخی متعلق به دوره جنگ جهانی دوم دارد. فیلم‌برداری این فیلم از اواخر بهمن ماه 90 در شهر مسکو، پایتخت کشور روسیه، آغاز شد و تا اردیبهشت ماه 91 به طول انجامید. پس از آن گروه برای ادامه فیلم‌برداری به ایران بازگشتند و فیلم‌برداری بر روی پل ورسک و با قطاری متعلق به 70 سال گذشته انجام شد که به‌علت تصادف قطار در پشت صحنه و مجروح شدن 7 نفر، برای مدتی فیلم‌برداری تعطیل گشت. در مجموع، فیلمبرداری پس از 100 جلسه در 25 تیرماه 91 به پایان رسید ولی به‌علت مغایر بودن بخش‌های پایانی آن با سیاست‌های کشور، قسمت‌های پایانی در آذر ماه 90 مجددا فیلمبرداری شد تا فیلم برای حضور در جشنواره فجر آماده شود.

فیلمبرداری «استرداد» در چهار کشور ایران، روسیه، ارمنستان و لهستان با مدیریت محمود کلاری انجام شده است. از نکات جالت توجه این اثر فیلمبرداری بخش زیادی از فیلم روی کشتی و روی آب است. «استرداد» برای اولین بار به دوره‌ای از زمان جنگ جهانی دوم اشاره دارد و به فساد دولت پهلوی دوم و اتفاقاتی که علیه منافع ملی ایران در این برهه تاریخی پیش می‌آید می‌پردازد.

حمید فرخ نژاد، فرهاد قائمیان، پوریا پورسرخ، الیسا کاچر، الکساندر ناوانف، منصور چراغی پور، صالح میرزآقایی و بهنام تشکر از جمله بازیگران «استرداد» هستند.

 

ديدار نوروزي شمقدری با اهالي سينماي ايران
جواد شمقدري رئيس سازمان سينمايي در طليعه سال نو ،هفته آينده با اهالي سينماي ايران ديدار خواهد كرد.

به گزارش روابط عمومي سازمان سينمايي در اين ديدار كه همزمان با برپايي نمايشگاه دستاوردهاي وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي در 28 فروردين ماه در تالار وحدت برگزار خواهد شد، علاوه بر ديدار مسئولين سينمايي كشور با اهالي عزيز سينما برنامه هاي متنوع ديگري نيز به صحنه خواهد آمد كه جزئيات آن متعاقباً اعلام مي شود.

--------------------

محمد صادق آذین: دنبال نمایش «زبان مادری» در اکران دوم و سوم بهار هستیم
 
 
مجری طرح و مدیر تولید فیلم سینمایی «زبان مادری» از نمایش این فیلم در اکران دوم و یا سوم بهار خبر داد.
محمدصادق آذین در گفت‌وگو با فارس گفت: قرار داد پخش فیلم با موسسه نسیم صبا بسته شده است و به دنبال این هستیم تا در روزهای آینده قرار داد اکران را در اکران دوم یا سوم فصل بهار ببندیم.
 وی افزود: با توجه به مضمون خانوادگی فیلم معتقد هستم «زبان مادری» می‌تواند در اکران با مخاطبان ارتباط برقرار کند. زبان مادری» به مسئله تقابل زبان و مشکلاتی که برای افراد در ارتباط برقرارکردن به دلیل تفاوت زبان پیش می‌آید می‌پردازد.این فیلم سینمایی پنج بازیگر اصلی دارد که چهار نفر از آنها به چهار زبان زنده دنیا صحبت می‌کنند و نفر پنجم نیز لال است که هستی مهدوی‌فر نقش او را بازی می‌کند. شهره قمر، پیر داغر بازیگر لبنانی، بهروز چاهل بازیگر هندی و ماریا گارسیا بازیگر اسپانیایی دیگر بازیگران اصلی این فیلم سینمایی هستند.
 
 
پرویز شیخ‌طادی : تا پایان دولت دهم فیلم نمی‌سازم
 

 
پرویز شیخ طادی کارگردان سینما و تلویزیون سیاست‌های فعلی مدیریت سینما را مطلوب ندانسته و تاکید کرد با این شرایط تا پایان دولت دهم فیلم نخواهد ساخت.
پرویز شیخ طادی کارگردان سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با مهر با بیان این مطلب که شرایط اقتصادی در سینما سبب شده تا زمینه برای حضورش در عرصه تولید فیلم کم شود، گفت: چندین طرح سینمایی دارم، اما متاسفانه پولی برای ساخت آن وجود ندارد. بخش دولتی هم کمک چندانی به بخش خصوصی نمی‌کند. وی درباره این مشکلات توضیح داد: این روزها کار کردن در تلویزیون به مراتب راحت‌تر از کارکردن در سینماست. در حال حاضر چند قصه برای تلویزیون نوشته‌ام و به دنبال شروع یک پروژه جدید در رسانه ملی هستم. این کار درباره یک سرباز ناتو است که یک هواپیمای مسافربری ایرانی را منفجر می‌کند.
وی در پاسخ به این که سرنوشت فیلمنامه‌هایی که برای تایید به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال کرده است به کجا رسید؟ گفت: یکی از پروژه‌هایی که دوست داشتم آن را جلوی دوربین ببریم، فیلمی در رابطه با جنگ نرم و کشته شدن 5 هزار مهاجر یهودی است که شمقدری ريیس سازمان سینمایی با ساخت آن مخالفت کرد. سیاست‌های فعلی نشان می‌دهد نمی‌توان تا پایان دولت دهم فیلمی را جلوی دوربین برد.

 

------------------------

وبلاگ انجمن سینمایی , تخصصی فیلم فا...
ما را در سایت وبلاگ انجمن سینمایی , تخصصی فیلم فا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : فیلم فا filmfa بازدید : 325 تاريخ : جمعه 23 فروردين 1392 ساعت: 19:40