8

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب

فیلم جدید فریال بهزاد درباره دختری گرفتار چاقی
فیلم سینمایی «حریر» به کارگردانی فریال بهزاد پس از چندبار تعویق در آغاز فیلمبرداری، هفته آینده جلوی دوربین می‌رود.

غلامرضا آزادی تهیه‌کننده و فیلمبردار سینما در گفتگو با مهر با بیان این مطلب که تا هفته آینده فیلم سینمایی حریر را جلوی دوربین می‌برد، گفت: در حال حاضر به دنبال دریافت مجوز برای فیلمبرداری بخش‌هایی از فیلم سینمایی حریر در بیمارستان شریعتی هستیم.

وی توضیح داد: با توجه به داستان متفاوتی که این فیلم سینمایی دارد نیازمند گریم‌های متفاوتی هستیم که خوشبختانه بازیگران توانسته‌اند با نوع گریم‌ها به خوبی کنار آیند.

این سینماگر با اشاره به تعویق‌های چندباره برای آغاز فیلمبرداری حریر توضیح داد: نزدیک به 2 سال از تصمیم‌گیری برای ساخت این فیلم سینمایی گذشته و طی این مدت تحقیقات بسیاری توسط فریال بهزاد کارگردان فیلم، بر روی داستان انجام شده است تا نه تنها فیلم جنبه سرگرمی داشته باشد، بلکه بتواند پیام آموزشی را که به دنبال آن هستیم به درستی از طریق سینما به مردم منتقل کند.

آزادی با اشاره به اینکه 14 شخصیت اصلی داستان این فیلم را رقم می‌زنند، گفت: هرچند تعداد بازیگران اصلی این فیلم زیاد است اما چندان به دنبال استفاده از سوپراستارهای سینمای ایران در فیلم نیستیم. البته از حضور تعدادی از بازیگران سرشناس در این فیلم استفاده خواهد شد.

تهیه‌کننده حریر بیان کرد: قرار بود این فیلم سینمایی از اول بهار کلید بخورد اما به دلیل آن که نیازمند یک فضای شلوغ برای فیلمبرداری بودیم و حضور مردم در این فیلم بخش اعظمی از داستان را تشکیل می‌دهد، ترجیح دادیم تا شلوغ شدن دوباره تهران صبر کنیم.

آزادی پیش از این از بازی پوریا پورسرخ در این فیلم خبر داده بود.حریر داستان دختری است که با معضل چاقی مواجه بوده و برای رفع این مشکل درمان‌های مختلفی را امتحان می‌کند. پیش از این قرار بود در این فیلم بازیگرانی چون پگاه آهنگرانی و بهاره رهنما حضور داشته باشند.

 

سالور و بازنویسی یک فیلمنامه سینمایی
 
کارگردان فیلم سینمایی «سیزده ۵۹ » از بازنویسی فیلمنامه فیلم تازه خود خبر داد.
سالور درباره فعالیت های اخیر خود به سوره سینما گفت: در حال نگارش یک فیلمنامه برای سینما هستم. این متن، پروژه ای است که بنا بود در سال ۹۱ کلید بخورد، اما بنا به دلایلی این اتفاق نیفتاد و همچنان به بازنویسی آن مشغول هستم. این فیلمنامه مضمونی اجتماعی دارد و ترجیح می دهم فعلا توضیح بیشتری در مورد آن نداشته باشم و به محض آماده شدن، آن را برای دریافت پروانه ساخت، ارائه خواهم کرد. همچنین طرح یک سریال با عنوان «خوابگردها»  دارم که مراحل اداری آن انجام شده و کار را ارائه داده ایم و به محض رسیدن به توافق نگارش آن را آغاز خواهیم کرد.

------------

مهدی نادری: «به تهران خوش آمدید» متوقف است
 
مهدی نادری اعلام کرد: پروژه سینمایی «به تهران خوش آمدید» به دلیل نرسیدن جواب استعلام حضور بازیگران خارجی متوقف مانده است.
کارگردان فیلم سینمایی «به تهران خوش آمدید» در گفت وگو با ایسنا، بیان کرد: پس از چند سال پیگیری در آخرین روزهای دی ماه سال گذشته پروانه ساخت این فیلم سینمایی صادر شد و از همان زمان مرحله پیش‌تولید آن را شروع کردیم، اما اکنون پس از گذشت سه ماه کار متوقف مانده است.
او گفت: در این فیلم دو بازیگر درجه یک سوئیسی را دعوت به همکاری کردم ولی برای حضور آن‌ها در ایران باید استعلام صورت می‌گرفت که با وجود پیگیری‌های انجام شده هنوز هیچ جوابی به این استعلام داده نشده است.این در حالی است که از چهار کشور اروپایی فرانسه، آلمان و انگلستان حدود هشت گزینه برای بازیگری در نظر گرفتیم ولی به دلیل طولانی شدن پروسه استعلام به نتیجه نرسید.
وی خاطر نشان کرد: برای حضور این دو بازیگرسوئیسی هم، سفیر ایران در سوئیس و بخش فرهنگی سفارت ایران در این کشور هماهنگی و همکاری لازم را انجام دادند و حتی ویزای کار برای این دو بازیگر صادر شد اما طولانی مدت شدن زمان پاسخ به استعلام، تقریبا به توقف پروژه منجر شده است.
کارگردان فیلم «بدرود بغداد» هم‌چنین گفت: «به تهران خوش آمدید» داستان مادر و دختری اروپایی در تهران و با موضوع تحریم است. در واقع این فیلم بر اساس یک اتفاق واقعی است که مشکل بسیاری از توریست‌هایی که پس از تحریم، قصد سفر به ایران دارند را روایت می‌کند. نادری با تاکید بر اینکه منتظر است تا هرچه سریعتر جواب استعلام این دو بازیگر خارجی داده شود، افزود:اگر این روند ادامه پیدا کند پروژه به طور کامل متوقف می‌شود و آن موقع درباره جزئیات این اتفاق که باعث شده ساخت فیلم دو سه سال طول بکشد، صحبت‌ها و پرسش‌های زیادی خواهم داشت. به گفته وی در این فیلم که تهیه کنندگی آن برعهده مجتبی امینی است، تورج اصلانی (فیلمبردار)، نظام‌الدین کیایی(صدابردار)،سهیل بیرقی(دستیار کارگردان وبرنامه‌ریز)، بابک پناهی(طراح صحنه) و مهرداد صدقیان‌،‌ بابک حمیدیان، هنگامه قاضیانی و رضا ناجی به عنوان بازیگرحضور دارند.
 
--------------
 
قوي‌ تن: شمقدری برای ساخت فیلم سینمایی «سهراب سپهری» ابراز علاقه کرد
 

علی قوی‌تن از ادامه تحقیقات و نگارش فیلم جدید خود درباره زندگی سهراب سپهری و شروع تولید این فیلم از اواخر خرداد ماه  سال ۹۲ خبر داد.
اين کارگردان، درباره فعالیت جدید خود در سال ۹۲ به سوره سینما گفت: از اواخر سال ۹۱ تحقیق و پژوهش را برای ساخت فیلم سینمایی بر اساس مستندات زندگی سهراب سپهری شاعر سرشناس، شروع کردیم که همچنان ادامه دارد.  نگارش طرح فیلمنامه همزمان با این مرحله ادامه دارد و طبق برنامه ریزی انجام شده تا اواخر اردیبهشت ماه فیلمنامه به یک چارچوب سینمایی خواهد رسید و برای اخذ پروانه ساخت به تهیه کنندگی خودم اقدام خواهیم کرد.
کارگردان فیلم سینمایی «سرود تولد» افزود: در این فیلم قرار است نگاهی به روند زندگی این شاعر بزرگ از کودکی تا مرگ داشته باشیم. سهراب سپهری به ژاپن، هند، فرانسه و آمریکا سفر کرده که احتمالا فیلمبرداری این فیلم در این چند کشور نیز انجام شود. به لحاظ تولیدی و محتوایی این فیلم فیلمی سنگین است که امیدواریم بتوانیم تا از اواخر خرداد پیش تولید و تولید آن را شروع کنیم. کارگردان فیلم سینمایی «پرواز بادبادک‌ها» ادامه داد: مدتی پیش آقای شمقدری رییس سازمان سینمایی نسبت به ساخت این فیلم ابراز علاقه کرد و احتمالا حمایت و مشارکتی از سوی سازمان سینمایی اتفاق بیفتد اما در حال حاضر به صورت مستقل کار را پیش می‌بریم. زمانی که فیلمنامه آماده شود متناسب با شخصیت ها از بازیگران سرشناس برای بازی در این فیلم دعوت می‌کنیم.

 

 

علی شاه‌ حاتمی: امیدوارم در سال ۹۲ خشکسالی فرهنگی نداشته باشیم

یک کارگردان سینما تأکید کرد مدیران در سال جدید نترس و با انگیزه عمل کنند.
علی شاه‌حاتمی درباره پیش‌بینی‌ خود از سال کاری پیش رو به سوره سینما گفت: امسال را نمی‌توان دقیقا پیش‌بینی کرد. شاید مدیران به دلیل تغییرات مدیریتی که در پیش داریم انگیزه کافی برای رونق دادن به سینما نداشته باشند. اما امیدوارم این اتفاق نیفتد و هر روز با صلابت، اداره امور را پیش ببرند. 
وی افزود: بحث فرهنگ جدی‌ترین مسئله هر جامعه است و هر روز که آن را فراموش کنیم باید منتظر عواقب خطرناک آن باشیم. سالی که گذشت سال خوبی برای سینما نبود. به نوعی خشکسالی فرهنگی داشتیم. تمام سال را در جلسات و با وعده‌های مدیریتی گذراندم و هیچ کدام از تلاش‌هایم به ثمر ننشست و این اتفاق نه تنها برای من بلکه برای دیگر همکارانم نیز صادق بود.

 

 

--------------------------

 

«پنج عصر» در انتظار حمایت فارابی
 
 
ابراهیم فروزش گفت: فیلمنامه فیلم سینمایی «پنج عصر» دوباره‌نویسی و آماده شده است و برای جلوی دوربین بردن آن تنها در انتظار حمایت فارابی هستیم.
فروزش در گفت و گو با فارس درباره تولید فیلم «پنج عصر» گفت: با انجام بازنویسی نهایی فیلمنامه«پنج عصر» آماده شد. این فیلمنامه دوباره نویسی شد و حساسیت‌هایی که مد نظر خودم و دوستان در فارابی بود در فیلمنامه لحاظ شد.
وی درباره امکان  تولید فیلم  در سال جدید گفت: اوایل فروردین ماه است تا بودجه به پروژه‌ها تخصیص داده شود کمی زمان می‌برد، امیدوارم هرچه زودتر فیلم مورد حمایت فارابی قرارگرفته و تولید شود.
فروزش درباره آماده شدن فیلم برای حضور در جشنواره کودک و نوجوان اصفهان گفت: طبیعی است که بعد از ساخته شدن فیلم می‌توان برای حضورش در جشنواره‌ها تصمیم گرفت، اما اگر بودجه به ما داده شود و بتوانیم زودتر فیلم  را جلوی دوربین ببریم،فیلم را جشنواره کودک و نوجوان امسال برسانیم.
وی در ادامه توضیح داد: وقایع داستان در اصفهان می گذرد و فیلم درباره بچه هاست و نقشی که در ارتباط با یکی از سالخوردگان خانواده برعهده دارند.

 

اسماعیل بنی اردلان: شهید آوینی هنرمند متمايزي است
 
مدیر گروه رشته فلسفه هنر دانشگاه هنر گفت: مرتضی آوینی با طرح پرسش‌های تأثیر‌گذار موجب شد تحولی در حوزه مباحث نظری سینما ایجاد شود و طرح چنیین مباحثی، تعالی بحث‌ها پیرامون سینمای دینی و اسلامی را رقم زد.
اسماعیل بنی‌اردلان مدیر گروه رشته فلسفه هنر دانشگاه هنر در گفت‌وگو با فارس، به مناسبت 20 فروردین سالروز شهادت شهید آوینی و روز انقلاب اسلامی، درباره هنر متعهد اظهار داشت: شهید آوینی کاری در مستند «روایت فتح» کردند که بسیار تأثیرگذار بود و تقلیدی و الهام گرفته از جای دیگری نبود.
وی افزود: یکی از ویژگی‌های این مستند، نوع روایت کردن، تصویرپردازی و نوع دید هنری است که می‌توان آن را متأثر از هویت ایرانی، انقلابی و اسلامی دانست.
بنی‌اردلان گفت: سازندگان روایت فتح، صداقت، درستی، تعهد و یک نوع فهم از انقلاب اسلامی داشتند که کار بسیار قوی و تأثیرگذاری ارائه کردند. روایت فتح خودش را از مستنداتی که در حوزه جنگ کار می‌شد متمایز کرد.
وی ادامه داد: آن چیزی که در ایران کار می‌شد معمولاً تقلیدی بود اما روایت فتح یادگار خوبی از جنگ برای ما به جا گذاشت.
استاد فلسفه هنر دانشگاه تهران گفت: شهید آوینی در حوزه‌های گوناگون مقالات و پرسش‌های بسیار تاثیر از خود به یادگار گذاشت و  طرح مسائلی کردند که پرسش‌هایی مهم بود.
وی گفت: آوینی هنرمند متمایزی است برای اینکه هویت انقلاب، هویت متمایزی است. آوینی قصد داشت تمایز را فهم کند و طرح این سؤال‌ها و پرسش‌ها باعث می‌شد که دیگران و جوانان به این پرسش‌ها جواب دهند.
نویسنده کتاب «جامعه‌شناسی هنر» ادامه داد: خود این پرسش‌ها موجب شد تحولی در حوزه مباحث نظری سینما ایجاد شود و طرح  چنین مباحثی موجب تعالی، بحث‌ها پیرامون سینمای دینی و اسلامی به جا گذاشت.
بنی اردلان ادامه داد: نباید برای طرح چنین پرسش‌هایی به جواب‌ها توجه کرد؛ جواب‌های چنیین مسائل مهمی نیستند و طرح مسائل مهم است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پرسش‌های شهید آوینی حول محور انقلاب، هویت اسلامی و انقلابی است و سعی داشت با طرح چنیین پرسش‌های به شکل‌گیری چگونگی سینمای انقلابی کمک کند تا سینمای ایران خود را از هویت غربی دور کند. طرح این مباحث اهمیت دارد و سؤال درست، نصف جواب است.

 

----------------------

انسیه شاه حسینی: فیلمنامه تازه ام نگاه جهانی به فجایع دارد
 
کارگردان فیلم «زیباتر از زندگی» از نگارش فیلمنامه تازه خود با مضمون جنگ خبر داد.
انسیه شاه حسینی به سوره سینما گفت: تمام وقت روی فیلمنامه جدیدم کار می‌کنم و به محض اینکه نگارش آن به پایان برسد، ساخت فیلم تازه ام را آغاز خواهم کرد. من معمولا برای دریافت پروانه ساخت آثارم با مشکل خاصی رو به رو نیستم، با خط قرمزها آشنایی دارم و معتقدم وقتی فیلمسازی با نیت صحیح و دلسوزانه شروع به کار کند، می‌تواند خط قرمزها را هم پشت سر بگذارد.گاهی دیده می شود برخی کارگردان‌ها به سراغ مسائلی می‌روند و به گونه ای پرداخت می کنند که برای دیگران هم ایجاد مانع و خط قرمز می‌کنند. وی افزود: این فیلم مانند تجربه قبلی من، زندگینامه یک شهید نیست و البته مایلم فعلا توضیح دیگری هم نداشته باشم. تنها به گفتن یک جمله درباره این متن اکتفا می کنم و آن اینکه پروژه جدیدم دارای یک نگاه جهانی است نسبت به فجایعی که دارد در منطقه اتفاق می‌افتد. این کارگردان سینمای دفاع مقدس در پاسخ به این سوال که آیا به بازیگران به خصوصی برای ایفای نقش‌های فیلم خود می اندیشد یا خیر گفت:  من هیچ وقت به چنین مسائلی فکر نکرده ام و در زمان نگارش متن تنها چیزی که ذهن من را مشغول می کند، خود آن موضوع است و معمولا اینگونه نیست که شخصیتی را بر اساس یک بازیگر خاص پردازش کنم. همیشه وقتی به مرحله کلید خوردن می رسیم، به این فکر می کنم که حالا این ادبیات را به مدد چه کسانی به سینما تبدیل کنم. شاه حسینی درباره وضعیت اکران فیلم قبلی خود، «زیباتر از زندگی» که در جشنواره سی و یکم حضور داشت، اضافه کرد: همه چیز به تهیه‌کننده بستگی دارد و با توجه به اینکه پخش آن هم در اختیار حوزه هنری است، مسئولان امر خودشان باید تصمیم گیری کنند.
 
 
كيومرث پوراحمد: قصه و فضاي فيلم «ايراني» شبيه «شب يلدا» است
  فيلم سينمايي «ايراني» بعد از پايان بازنويسي فيلمنامه كليد مي‌خورد.

كيومرث پوراحمد كارگردان اين فيلم با اعلام اين مطلب به «باني فيلم» گفت: فيلمنامه اوليه «ايراني» را عليرضا معتمدي نوشته و ما اين روزها مشغول بازنويسي هستيم. بعد از تكميل فيلمنامه اين فيلم جلوي دوربين مي‌رود. اين كارگردان در خصوص مضمون فيلمش گفت: فيلم 18 روز تنهايي يك رزمنده را در ميدان مين نشان مي‌دهد. «ايراني» فيلمي تك پرسوناژي است و به همين دليل بايد قصه‌اي جذاب داشته باشد تا تماشاگر بتواند تا انتهاي فيلم با اتفاقات آن همراه شود. به خاطر همين، فيلمنامه بايد با حساسيت زيادي بازنويسي شود.
پوراحمد در خصوص بازيگران «ايراني» گفت: «اين فيلم مثل «شب يلدا» يك بازيگر اصلي دارد كه هنوز انتخاب نشده است. فضاي فيلم هم بي‌شباهت به «شب يلدا» نيست. در آن فيلم هم تنهايي‌‌هاي يك مرد را در يك لوكيشن به تصوير كشيدم».
«ايراني» نام موقت اين فيلم است كه پروانه ساخت آن اواخر سال گذشته به تهيه‌كنندگي سعيد سعدي از سوي اداره نظارت و ارزشيابي وزارت ارشاد صادر شده است. داستان اين فيلم براساس يك ماجراي واقعي نوشته شده و شخصيت واقعي آن زنده است.

 

 

----------------------

 

راست‌ گفتار به دنبال تولید «آشوب»
 
کاظم راست‌گفتار همچنان در انتظار تولید فیلم سینمایی «آشوب» است.
کاظم راست‌گفتار کارگردان سینما درباره فعالیت کنونی خود به سوره سینما گفت: مدتی است کاری تازه را شروع نکرده‌ام، اما پارسال برای تولید فیلم ‌سینمایی «آشوب» پروانه ساخت دریافت کردم  که خودم فیلمنامه آن را نوشته‌ام. ساخت این فیلم برایم در اولویت کاری قرار دارد که وابسته به چگونگی شرایط کلی سینما و مدیریت آن است. این فیلم فضایی اجتماعی، سیاسی دارد که با لحن طنز و کمدی موقعیت‌های خود را روایت می‌کند.

 

مهدي جعفري فيلمبردار است
«تن گرم زمين» در انتظار پروانه ساخت
فيلم سينمايي «تن گرم زمين» به كارگرداني ناصر ضميري در انتظار پروانه ساخت قرار دارد.
به گزارش «باني فيلم»، فيلمنامه اين فيلم توسط كارگردان نوشته شده و قصه دو زن و دو مرد است كه به دنبال بچه‌دار شدن هستند. امير سمواتي تهيه‌كننده «تن گرم زمين» چندي قبل درخواست پروانه ساخت اين فيلمنامه را به اداره نظارت و ارزشيابي وزارت ارشاد ارسال كرده و قرار است بعد از دريافت مجوز اين فيلم جلوي دوربين برود. تهيه‌كننده و كارگردان بازبيني لوكيشن‌هاي فيلم را انجام داده‌اند و طبق برنامه‌ريزي انجام شده تمام صحنه‌هاي «تن گرم زمين» در مشهد فيلمبرداري خواهد شد. هنوز بازيگران اين فيلم انتخاب نشده‌اند اما از ميان عوامل پشت دوربين حضور مهدي جعفري در آن قطعي شده است.

 

پروانه ساخت صادر شد
«ملبورن» ماه آينده كليد مي‌خورد
پروانه ساخت فيلم سينمايي «ملبورن» به كارگرداني نيما جاويدي و تهيه‌كنندگي جواد نوروزبيگي صادر شد.

  اين اولين فيلم بلند سينمايي اين كارگردان است كه پيش توليد آن مدتي است آغاز شده. عوامل پشت دوربين ملبورن انتخاب شده‌اند و قرار است با تكميل فهرست بازيگران اين فيلم ماه آينده كليد بخورد. فيلمنامه «ملبورن» را نيما جاويدي نوشته كه مضموني اجتماعي دارد. قرار است تمام صحنه‌هاي اين فيلم در تهران فيلمبرداري شود. 
پيمان شادمان‌فر (مدير فيلمبرداري)، كيوان مقدم (طراح صحنه و لباس)، وحيد مقدسي (صدابردار) و علي مردانه (دستيار اول كارگردان و برنامه‌ريز) تعدادي از عوامل قطعي پشت دوربين «ملبورن» هستند. اين فيلم اواخر سال گذشته در مقطعي وارد مرحله پيش توليد شد اما در نهايت فيلمبرداري آن به ارديبهشت امسال موكول شد. پروانه ساخت اين فيلم به تازگي از سوي اداره نظارت و ارزشيابي وزارت ارشاد صادر شده است.

 

 

--------------------

«شرتی و شپرتی» در انتظار پروانه ساخت
 
کارگردان فیلم سینمایی«خاله سوسکه» از شروع تولید فیلم جدید خود«شرتی و شپرتی» از اوایل تابستان خبر داد.  
نادره ترکمانی کارگردان درباره فعالیت جدید خود به سوره سینما گفت: اواخر سال گذشته نگارش فیلم‌نامه سینمایی «شرتی و شپرتی» را به اتمام رساندم و برای اخذ پروانه ساخت آن را به ارائه کردم. پیش تولید اولیه این فیلم را آغاز کرده‌ایم و منتظر دریافت پروانه ساخت هستیم. از آنجا که این فیلم قرار است در ژانر کودک و نوجوان  با تکنیک تمام عروسکی ساخته شود درصدد هستیم رویکرد جدید به لحاظ  ابزاری و نوآوری را در این فیلم تجربه کنیم که مشغول تست طراحی آنها هستیم.
وی ادامه داد: این فیلم عروسکی قرار است در لوکیشن‌های واقعی ساخته شود از این رو بازدید و انتخاب لوکیشن در برنامه ما است. امیدواریم بتوانیم اوایل تابستان این فیلم را کلید بزنیم، چرا که در آن فصل بهترین زمان برای تولید «شرتی و شپرتی» است. 
ترکمانی پیش از این فیلم سینمایی« خاله سوسکه» را در ژانر کودک ساخته است و فیلم سینمایی «گرداله» در همین ژانر را در نوبت اکران دارد.

 

رامتين بالف و ساخت «شیلاو در انتظار»
 
برنده سیمرغ بلورین بهترین مستند از سی و یکمین جشنواره فیلم فجر، شهریور ماه اولین فیلم بلند سینمایی‌اش را درباره بندر سیراف کلید خواهد زد.
رامتین بالف که در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر در بخش مستند سیمرغ بهترین مستند را دریافت کرد درباره فعالیت‌های جدیدش به سوره سینما گفت: در حال حاضر مشغول تدوین تله فیلم «پا جنگرک» به معنی این پا آن پا کردن هستم. نویسنده و کارگردان این تله فیلم خودم هستم. «پا جنگرک» محصول سیمای مرکز استان‌هاست.قرار است به زودی مستندی درباره بندر سیراف بسازم. این مستند بهانه‌ای است برای ساخت فیلمی سینمایی درباره بندر سیراف. قصد دارم که فیلم اولم را امسال  بسازم. مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی پیشنهاد حمایت از ساخت فیلم اول را داده و باید ببینم در ادامه چه پیش خواهد آمد. فیلمنامه‌ اولین فیلم سینمایی‌ام «شیلاو در انتظار» نام دارد.
این کارگردان ادامه داد: شیلاو نام باستانی بندر سیراف است. اگر برنامه‌ریزی‌ها و مذاکرات با تهیه‌کننده خوب پیش برود شهریور یا مهرماه سال ۹۲ فیلم را کلید می‌زنم.
وی درباره مستند «رودخانه لیان» گفت: موسیقی این مستند انتخابی بود و برای شرکت در جشنواره‌های خارجی باید موسیقی اورجینال می‌داشتیم. بنابراین بهزاد عبدی در اکراین مسئولیت ساخت موسیقی این مستند را بر عهده گرفته است. حدود ۸۰ نوازنده در ساخت موسیقی این مستند حضور دارند. از ابتدا بنا نبود فیلمی جنوبی بسازم اما طبیعی است که جغرافیا بر فیلمم تأثیر گذاشت و در موسیقی هم با عبدی به این نتیجه رسیدیم که آواهای جنوبی هم استفاده شود.
حمايت يك ميلياردوپانصد ميليون ريالي از توليدات فيلمسازان شهرستاني
فيلمسازان سراسر كشور با مراجعه به دفاتر انجمن سينماي جوانان ايران توليد در سال جديد را آغاز كنند.

به گزارش روابط عمومي انجمن سينماي جوانان ايران، به منظور حمايت از توليدات فيلمسازان شهرستانها، با تامين اعتبار معادل يك ميلياردوپانصدميليون ريال از توليدات فيلم كوتاه حمايت مي شود.

به گفته معاونت توليد و پشتيباني فني انجمن سينماي جوانان ايران،  از هم اكنون دفاتر انجمن سينماي جوانان ايران در سراسر كشور آماده دريافت فيلم نامه هاي فيلمسازان جهت بررسي و حمايت از توليد هستند.

با توجه به مهيا بودن امكانات و تجهيزات فني توليد در دفاتر انجمن، كليه فيلمسازان مي توانند با مراجعه به دفاتر انجمن از اين امكانات بهره مند شوند.

----------------------

وبلاگ انجمن سینمایی , تخصصی فیلم فا...
ما را در سایت وبلاگ انجمن سینمایی , تخصصی فیلم فا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : فیلم فا filmfa بازدید : 398 تاريخ : جمعه 23 فروردين 1392 ساعت: 19:57